Svet

Nenavadna nesreča v gorah: Kozorog žensko porinil v prepad

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 08:25 15.julij 2026.

Ne, bil je desničar ki si ga meče

• rd2dmk2 13:43 15.julij 2026.

važno da se kregate o levih in desnih, ne pomislite pa da je ta super ženšče preživelo napad živali ki je težja od nje in padla 21 m globoko. in utrpela poškodbe gležnja in trebuha. ma tole je prvoaprilska.. ajde ...prikaži večde dejmo ene par desnuhov zmetat 21m globoko pa da vidimo poškodbe, saj se kar sami javljajo ko norijo po strehi parlamenta, pa bi sedaj bili uporabni za test.

• Kmodri_ 21:34 15.julij 2026.

Ah, samo Dumpsterja je ....podnemal....

• Ender.3 10:48 15.julij 2026.

Popravljam TA KOZOROG JE BIL SIGURNO VOLILEC smrdljive LEVAKARSKO SLOBODNJAKARSKE STRANKE

• Najboljši 10:51 15.julij 2026.

Smrdljivi pa res ti ni bilo potrebno napisati,To se vendarle zna

• Ender.3 08:23 15.julij 2026.

TA KOZOROG JE BIL SIGURNO VOLILEC LEVAKARSKO SLOBODNJAKARSKE STRANKE

• Janez_533 08:33 15.julij 2026.

Vem, da si trotelj, ampak sam vztrajno dokazuješ, da si velik trotelj.

eeee 10:11 15.julij 2026.

Trol. Mora imeti res hudo beden lajf. Eni so na morju, drugi v hribih, tretji na potovanju, cetrti zgejo babe, peti berejo cajtenge ali knjige, vecinoma vsi s familijami ... on pa ždi v kevdru, zapuščen od vseh čaka na ...prikaži več socialo in trola. Ufff, ne bi hotel menjat z njim. Siromaštvo mentalno in socialno.

Kimberley-Echo 10:36 15.julij 2026.

Ah, to je ta adolescentni cepec, ki meče pikice sem in tja v upanju, da se bo kdo zmotil, ker bo na hitro mislil, da je to Ender3. Mentalno siromaštvo kot si rekel eeee.

• munja 12:06 15.julij 2026.

Saj ni ender3 nič boljši, isto mentalno siromaštvo.

• .Ender3 15:16 15.julij 2026.

Pa ja sam ender3

• .Ender3 18:18 15.julij 2026.

Vcasih pa sem tudi eeee

eeee 19:36 15.julij 2026.

Predvsem si slaboumen trol, ki do zdaj ni napisal niti enega pametnega stavka. Res si ubožec. Kdo drug bi se mi mogoče še smilil, zate se mi pa jebe.

• Najboljši 23:47 15.julij 2026.

pa kaj če je vcasih tudi eeee zakaj pa ne

eeee 23:58 15.julij 2026.

Če se tebi tole njegovo trolanje tdi imteligentno ali humorno, si vse povedal o sebi. Sicer pa eeee ne more biti. Prvič zato, ker nima nič v glavi, drugic pa zato, ker je vsak nick unikaten. Lahko sta si dva ...prikaži več podobna, enaka pa ne moreta biti. Sicer se pa lahko zaradi mene imenuje jezus kristus, če mu paše. Jebe se mi. Itak je tole njegovo trolanje tako stupidno, da se ni vredno odzivati nanj. In praviloma se tudi ne. Tokrat sem se izjemoma.

eeee 00:14 16.julij 2026.

Aja, jasno, da se ti zdi intelegentno, saj si en in isti trol. Bogi bogi.

• Cefur 09:07 16.julij 2026.

Jaz osebno se popolnoma strinjam s tem pacientom, kozorg ima karakter levakov, zahrbten hinavski pizdun;)

• .Ender3 16:27 16.julij 2026.

Pa poglej tega kozoroga v oči,,zahrbtna levakarska slobodakarska baraba, smrdi pa ravno tako kot smrdijo smrdljivi komunajzerji, Buča pa prazna , brez pameti,, ravno tako kot pri levakih

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.