Ne vem če si opazil, gre za rumene strani tega portala imenovane Magazin. Bere kdor želi in se mu zdijo te zadeve pomembne. Tebi se zadeva zdi zelo pomembna, saj se drugače ne bi mogel vsajati 😂😂😂
Ne, jaz glem sem pogledat samo zato, da vidim kdo se vsaja za brezveze in ga potem trolam dokler ne dojame, da so ti članki napisani ravno z namenom, da on na njih klika in se potem vsaja.
Zasul ju je omet v lastni hiši,medtem,ko sta bila v toplicah-res beden poizkus prikazovanja nepomembnih stvari za širšo javnost.......
Ne vem če si opazil, gre za rumene strani tega portala imenovane Magazin. Bere kdor želi in se mu zdijo te zadeve pomembne. Tebi se zadeva zdi zelo pomembna, saj se drugače ne bi mogel vsajati 😂😂😂
tako, kot se tebi zdijo pomembne ostale nepomembne stvari na tem rumenem portalu, pa vseeno komentiraš...kajne @blayo
Ne, jaz glem sem pogledat samo zato, da vidim kdo se vsaja za brezveze in ga potem trolam dokler ne dojame, da so ti članki napisani ravno z namenom, da on na njih klika in se potem vsaja.
Edini stres je prometna nesreča,članek je bolj lari fari vse skup
Vplivnica???? Pa na koga ta vpliva. Če koga to vprašam, sem bedak, ker jo noben ne pozna. Mogoče samo Lu.ckyss.
Mogoče še tudi Ender3, on je prav tako vseved.
https://www.youtube.com/watch?v=atdmEoRh9QY
Kvečjemu lahko rečemo nekdanja ciciban pjevačiča.
Ok, je nekje znana...da bi bila pa neka vplivnica pa ...eh to so pa edino njene mokre sanje
Ne morem se načuditi kaj vse danes vplivneži niso pripravljeni narediti oz objaviti za nekaj dodatnih klikov. Bolano!
Ni vazno kaj je, samo da se piše.