Hitler je priznal. No ta pa je nekaj. Kaj pravite bo dovolj da se mu vse odpusti. Samo da se ne boste čudili ko bo ponovno vzplamtelo sovraštvo do židov
Sem že pomislil da je zdaj, ko je pobil kar je mislil pobiti, končno priznal, da je tiste zarutane pastirje na hrupnih terencih k preboju najučinkoviteje varovane meje daleč naokrog uspešno nagovoril kar Mossad...v soglasju z Američani seveda....
Toma vidim da dosti pa ne razmišljaš. Kaj potrebuješ da lahko brez problemov napadeš Gazo??? RAZLOG Kaj je bilo z Srebrenico, na Kosovu, v Iraku z orožjem za množično uničevanje, v ZDA WTC. Vse te zadeve so bile načrtno narejene… ...prikaži več da so dobili RAZLOG da potem brez problemov uničijo vse te ljudi oz države.
Zakaj smo pa zlobe. Pač nismo zaplankani krščani kot si ti. Načeloma ne maram Alahov ampak kdor pa zagovarja pobijanje otrok in žensk, bombardiranje bolnišnic in begunskih centrov ta pač nima vseh možganov.
Aja sej res tega Rusija ne sme početi, smrdljivim židom je vse dovoljeno. Sem se spozabil da obstajajo dvojna pravila na tem svetu. Ena pravila za prijatelje ZDA in druga za podljudi
Hitler je priznal. No ta pa je nekaj. Kaj pravite bo dovolj da se mu vse odpusti. Samo da se ne boste čudili ko bo ponovno vzplamtelo sovraštvo do židov
tale gnoj si zasluzi cvreti globoko.
Že Hitler je vedel kakšen gnil narod so, pa mu ni nobeden verjel.
V vojni in ljubezni je vse dovoljeno, sploh če te stalno napadajo!
Žide bi morali iztrebiti kot ščurke!
Sem že pomislil da je zdaj, ko je pobil kar je mislil pobiti, končno priznal, da je tiste zarutane pastirje na hrupnih terencih k preboju najučinkoviteje varovane meje daleč naokrog uspešno nagovoril kar Mossad...v soglasju z Američani seveda....
In ta prasec se bo samo posul s pepelom in to je to. Svet ob takšnem gledanju mimo, mora v maloro.
Zakaj jim ne vrnejo talcev??
mina6 ti očitno ne dojameš kaj se palestincem dogaja. Sploh pa sramota je, da ta terorizem celo podpiraš.
Res bi bilo smešno da Mosad največji in najboljši na svetu ne bi vedel kaj pripravljajo pastirji iz Gaze. Mina ti si brez možganov
End, hinavec lažnivi, TIK TAK
Se strinjam, da je Mosad vedel, kaj pride. Niso pa sami sebe napadli kot Hitler. Tako, da kdo se rad z ognjem igra...
Toma vidim da dosti pa ne razmišljaš. Kaj potrebuješ da lahko brez problemov napadeš Gazo??? RAZLOG Kaj je bilo z Srebrenico, na Kosovu, v Iraku z orožjem za množično uničevanje, v ZDA WTC. Vse te zadeve so bile načrtno narejene… ...prikaži več da so dobili RAZLOG da potem brez problemov uničijo vse te ljudi oz države.
Ja in? Kot vsi se imajo tudi Izraelci pravico boriti za svoj obstoj!!!
Mina6, bori se za več kisika. Zrak, ki ga dihaš, ti je dokazljivo skisal možgane.
mina6 - židje so slabši, kot nacisti med vojno, skoz bolj sem prepričan, da je Adi naredu hudo napako od 1936-1945!1
Nimajo te pravice. Imajo pravico, da se nadihajo ciklona b in pocrkajo.
Mina po kok ti plačajo žideki da delaš propagando za njihov genocid.
ZLOBE HINAVSKE!!! TIK TAK
Zakaj smo pa zlobe. Pač nismo zaplankani krščani kot si ti. Načeloma ne maram Alahov ampak kdor pa zagovarja pobijanje otrok in žensk, bombardiranje bolnišnic in begunskih centrov ta pač nima vseh možganov.
Aja sej res tega Rusija ne sme početi, smrdljivim židom je vse dovoljeno. Sem se spozabil da obstajajo dvojna pravila na tem svetu. Ena pravila za prijatelje ZDA in druga za podljudi