Bone levakom, da se praskajo s sendviči pod balkonom Pečanke, ki je po smešmo niski ceni občiska stanovanja prodajala tesnim sodelavcem, pripadnikom ZLSD. Na tem naslovu naj malo novinarčki vtaknejo, nedolžne ksihte v vročo temo in pobrskajo od kje toliko… ...prikaži večo levičarske podpore na koprskem, Piran, Izola sama znana imena s čefurjem Džurotom na čelu.
Ne nabijaj. Naj bodo levaki ali desnjaki, vsi po vrsti kar tekmujejo kdo bo več pokradel. Trenutno poleg levakov pospešeno kradejo desnjaki. Že prehitevajo po levi.
Kapibara, malo širši spekter uporabe gor ali dol, to bo spet ena komunajzarska fora kako pomagat določenim izbranim od Počivalška in Jajota, vzeli pa bomo seveda iz skupne malhe (zastonj kosila pač ni). Pa seveda ni samo turizem nastradal. V… ...prikaži več takih shemah vedno eni profitirajo, drugi izvisijo. So za bone že bile analize, da so z njimi turizem reševali zelo nepravično, mnogi izviseli.
Pri koriščenju bonov je bila umazana podrobnost, da ogromno potencialnih nastanitev iz različnih razlogov ni moglo sprejemat bonov. Tudi če "spekter razširijo", bodo gotovo eni spet izviseli. Poleg tega bodo tokrat najbrž izviseli uporabniki, ki se ne bodo hoteli uklonit "PCT pogojem".
Ampka kar koli v SLO narediš za ljdi, se vedno najde nekdo, ki bo to popljuval. Res pa je, da še nobena stvar ni ankao dobra za vse. Dobiš bon- ga koristiš.. dobiš bon ga ne koristi- vračaš ga v vsdakem primeru.
To je samo potuha Počivalškovim planom o turističnem holdingu za potem, ko ne bo več minister. Turizem in zaposleni so dobili toliko podpore kot vse ostalo gospodarstvo v času korone s kriznimi odloki in zakoni. Zanj posebaj pa še boni… ...prikaži več in še letos dodatno čez vse to. Skenslat je treba vse, še ostanek lanskih. To je privat Počivalškova misija za naš denar.
Tale Janševa diktatura se kar ne neha in ne neha. Pa to je katastrofa, pa še davke bodo znižali na plače? Le kaj si ta diktator privošči? Kako pa bodo živeli sončki naših tovarišic v NVO-jih?
Čisto vseeno ali jih koristiš ali ne. Če jih, imaš koristi TI in bonojemalec. In če ne, ostanejo tvoja neizkoriščena sredstva v proračunu za druge namene.
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Teslo. Eni ga niso mogli koristit, ker so bile kapacitete vse zasedene, potem septembra oz oktobra pa policijska ura in karantena. Imas spomin zlate ribice
bone ni podaril ne Janša, ne Počivalšek, ne Vizjak, ne Šircelj, ampak sem jih podaril, jest , pa ti , pa mi vsi. če komu ni jasno z davki takimi in drugačnimi. in zakaj me nekdo sili, da moram nekaj… ...prikaži večaj kupit, če tega ne želim. če hočejo kaj dat, naj naredijo recimo takole, 300 eurov vrnemo pri dohodnini, če podaš račun, ki je bil izdan s strani podjetja s sedežem v sloveniji ( pa da bo jasno, sedež v sloveniji, ne samo poslovalnica, nema Lidl, Mcdonald, Volt, nema mecator in Mimovrste )
antiturist ne fantaziraj....sama delam v turizmu in ko bi lahko koristila nisem smela ,ker sem takrat delala in nismo smeli vzet dopusta, a ko bi pa lahko so turizem zaprli,Lockdown povsod pa policijska ura itd,kot je že napisal JAKEC1575..torej kdaj… ...prikaži več ga naj koristim po tvoje????
sicer pa, glede koriščenja bonov.. kakor pridobljeno tako "podarjeno". kdo pa vas sili da jih porabite za svoj užitek. podarite jih, na primer sosedu, ki oddaja sobe, malo poskrbite za medsosedsko pomoč. boste imeli lahko tak dober občutek, kot bi… ...prikaži več na 1919 darovali ..
nikjer zapisano pač ni, da veliko božanstvo v letu ki sledi, ne sme izdati ta ukaz, da tisti,ki pokoristil je svoj bon, da darilo dano nepremišljeno takoj v paru vrne ga nazaj.
Bone lahko koristite ali ne ,plačali jih bomo vsi .
Torej jih koristite !!
Tisti ki ste jih pokoristili ste zabeleženi, da bodo vedeli komu poslat obvestila, ko se bo vračalo, tako da brez skrbi vse se piše.....
- eve- bodeš poleg vračila, kljub šparanju z boni.. !!
Če malo pomislim obnašanje gostincev pred tem sranjem ...... sedaj bi pa te po rokah nosli samo da jim prineseš .... hvala za rože.....
nabite si jih nekam
Škoda ker mi ga ne moreš podariti !! Lahko me pa popsvojiš- za leto- dva, pokoristim in se ponovno osamosvojim..
Ti boni so popolna neumnost. Kaj pa kulturni boni, boni za fitnes, boni za disko klube in vse ostale panoge, ki jih je korona prizadela?
Točno tako!
Bone levakom, da se praskajo s sendviči pod balkonom Pečanke, ki je po smešmo niski ceni občiska stanovanja prodajala tesnim sodelavcem, pripadnikom ZLSD. Na tem naslovu naj malo novinarčki vtaknejo, nedolžne ksihte v vročo temo in pobrskajo od kje toliko… ...prikaži večo levičarske podpore na koprskem, Piran, Izola sama znana imena s čefurjem Džurotom na čelu.
Ne nabijaj. Naj bodo levaki ali desnjaki, vsi po vrsti kar tekmujejo kdo bo več pokradel. Trenutno poleg levakov pospešeno kradejo desnjaki. Že prehitevajo po levi.
popa - tekapl.. ne vem al si res al se pa delaš bebota.. ? Toti bodo imeli širši spekter uporabe..
Kapibara, malo širši spekter uporabe gor ali dol, to bo spet ena komunajzarska fora kako pomagat določenim izbranim od Počivalška in Jajota, vzeli pa bomo seveda iz skupne malhe (zastonj kosila pač ni). Pa seveda ni samo turizem nastradal. V… ...prikaži več takih shemah vedno eni profitirajo, drugi izvisijo. So za bone že bile analize, da so z njimi turizem reševali zelo nepravično, mnogi izviseli.
Pri koriščenju bonov je bila umazana podrobnost, da ogromno potencialnih nastanitev iz različnih razlogov ni moglo sprejemat bonov. Tudi če "spekter razširijo", bodo gotovo eni spet izviseli. Poleg tega bodo tokrat najbrž izviseli uporabniki, ki se ne bodo hoteli uklonit "PCT pogojem".
Ampka kar koli v SLO narediš za ljdi, se vedno najde nekdo, ki bo to popljuval. Res pa je, da še nobena stvar ni ankao dobra za vse. Dobiš bon- ga koristiš.. dobiš bon ga ne koristi- vračaš ga v vsdakem primeru.
A dobimo še bone za gorivo? Dobimo še bone za hrano, ki jih lahko vnovčih samo, če si bil cepljen, ostalimi prepovedat nakup hrane.
Jest te džabe častim sredincem u guziccu
Ne, hvala.
Podari Kraljem ulice
Pa kdo bo to plačal?😱 (to je retorično vprašanje)
Ti socialac nič, bodeš v vsakem primeru dobil socialo..
Nekoč si ljubil : Sve će to narod da pozlati
To je samo potuha Počivalškovim planom o turističnem holdingu za potem, ko ne bo več minister. Turizem in zaposleni so dobili toliko podpore kot vse ostalo gospodarstvo v času korone s kriznimi odloki in zakoni. Zanj posebaj pa še boni… ...prikaži več in še letos dodatno čez vse to. Skenslat je treba vse, še ostanek lanskih. To je privat Počivalškova misija za naš denar.
Žal prepozno, da bi jih združil z lanskim..
Tale Janševa diktatura se kar ne neha in ne neha. Pa to je katastrofa, pa še davke bodo znižali na plače? Le kaj si ta diktator privošči? Kako pa bodo živeli sončki naših tovarišic v NVO-jih?
Pa to je super! Končno nekaj slabega za delomrzneže in lenuhe!
nisem jih koristil in jih tudi ne bom,ne sodelujem v plandemiji
Čisto vseeno ali jih koristiš ali ne. Če jih, imaš koristi TI in bonojemalec. In če ne, ostanejo tvoja neizkoriščena sredstva v proračunu za druge namene.
Naklonsky,in zato naj sodelujem,zabole me za ta denar.Naj dajo moj denar revežem ,jih mamo cel kup ,ki komaj preživljajo
kaj plačal jih bo jajček iz svojega žepa al kako?
Ti socialc jih 100% ne boš !
@kapibara...za seboj imam skoraj 30 let delovne dobe...edini socialc si ti
slavkovićev- vlečem že 2 leto preko 40 delavna..
@kapibara a vidš kako lepo je,če te nekdo označi za nekaj kar nisi...super ane?
pa,če nisi sposoben imena napisat .... pač ne piši nič
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Saj te nihče ne sili, a socialka ti pa paše?
A ni tale bom neke vrste "socialka"? Tako za tistega, ki koristi, kot onega, pri katerem se bon unovči? Garantirana stranka, ki je drugače ne bi bilo?
socialka za pridne in ne lenuhe
dr- na silo- Socialka je za tiste že pred letom *20, ki pa so še danes socialci pred bankomatom..
Tistim, ki jih niso vnovčili bi jih morali skenslat, pa dat 2x tistim, ki so jih koristili lansko leto.
Teslo. Eni ga niso mogli koristit, ker so bile kapacitete vse zasedene, potem septembra oz oktobra pa policijska ura in karantena. Imas spomin zlate ribice
jakec, bonton je tvoja odlika! Drugic poskusi komentirati na dostojen način. Saj se da!
fatima,kje ti je Huso?!!!
Jakec, kdor je želel ga je kamot lahko pokoristil. Samo nekateri še tisto kar je zastonj dano nočete !
od te lopovske vlade nočem nič niti dreka ne
antitrust turistični boni misliš, da so zastonj? Pa kje ti živiš? Te bone se bo še dolgo odplačevala, predvsem pa se jih bo krepko preplačalo.
bone ni podaril ne Janša, ne Počivalšek, ne Vizjak, ne Šircelj, ampak sem jih podaril, jest , pa ti , pa mi vsi. če komu ni jasno z davki takimi in drugačnimi. in zakaj me nekdo sili, da moram nekaj… ...prikaži večaj kupit, če tega ne želim. če hočejo kaj dat, naj naredijo recimo takole, 300 eurov vrnemo pri dohodnini, če podaš račun, ki je bil izdan s strani podjetja s sedežem v sloveniji ( pa da bo jasno, sedež v sloveniji, ne samo poslovalnica, nema Lidl, Mcdonald, Volt, nema mecator in Mimovrste )
antiturist ne fantaziraj....sama delam v turizmu in ko bi lahko koristila nisem smela ,ker sem takrat delala in nismo smeli vzet dopusta, a ko bi pa lahko so turizem zaprli,Lockdown povsod pa policijska ura itd,kot je že napisal JAKEC1575..torej kdaj… ...prikaži več ga naj koristim po tvoje????
sicer pa, glede koriščenja bonov.. kakor pridobljeno tako "podarjeno". kdo pa vas sili da jih porabite za svoj užitek. podarite jih, na primer sosedu, ki oddaja sobe, malo poskrbite za medsosedsko pomoč. boste imeli lahko tak dober občutek, kot bi… ...prikaži več na 1919 darovali ..
Kje je Huso ? Koristi Bone.. že za v naprej..
Mehičanka, če se že bodeo vračali- za kaj jih po tem ne koristiti ? Ne korististi, pa kljub temu vračati, je unikum..!!
jate- dokler lahko, menjaj panogo dela in koristi bone..
rd2 - ima naških sa sedežima produzeća u Slovenija, ima i raćun da se dade..
drecos- česa ti nočeš od tote vlade..? Pa že sam si si dal ime ..
kapibara absolutno se strinjam, da je treba to ugodnost pokoristiti, ker v vsakem primeru jo boš odplačeval. Nikjer nisem rekla obratno.
nikjer zapisano pač ni, da veliko božanstvo v letu ki sledi, ne sme izdati ta ukaz, da tisti,ki pokoristil je svoj bon, da darilo dano nepremišljeno takoj v paru vrne ga nazaj.
rd2- tega ne bo rekel, rekel pa bode: Kdor ga ni koristil sam si je kriv.. sedaj pa naj vsaj vrača..