Slovenija
37705 ogledov

Previdno: naš veliki spletni trgovec ne vrača kupnine, kmalu v stečaj?

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 14:49 17.december 2024.

racun na primorski hranilnici je brez blokade...in stran je tud se distopna za narocila!

• Pepe007 16:16 17.december 2024.

V preteklosti sem nekajkrat naročil pri njih in je bilo vse v redu.

• Grunf 14:50 17.december 2024.

Za razliko od večine drugih nategunov se trudijo, da bi stranke dobile vsaj nekaj za svoj denar, sicer iz stečajne mase ne bodo dobile manj, ampak nič.

• Tara_S 14:22 17.december 2024.

Čakamo, da ritloznik luckyass1 poda komentar.

Mehičanka76 23:37 17.december 2024.

Zelo korektno od lastnikov, da svoje kupce obveščajo o stanju podjetja in kako naj ravnajo v primeru, da želijo vrnjeno kupnino. Spomnimo se Kompasa, ko nihče ni želel odgovarjati medijem, ko se na klice kupcev niso oglašali,....

• McBobo 14:54 17.december 2024.

To je ta taubijeva svoboda. Vse se razprodaja in propada. Po enderjevo je Janša kriv.

• Jernej65 15:53 17.december 2024.

Nikoli nam ni šlo bolje kot sedaj. Nehaj nabijati. Vsak ki hoče delati dobi službo. Trgovci so lansko leto promet povečali za 13%, raja kupuje bedarije na veliko. Pojma nimaš, kako izgleda ko vse razpada. Nazadnje se je to dogajalo ...prikaži več ob razpadu Jugoslavije, bi ti privoščil da še to nekoč doživiš.

• McBobo 16:05 17.december 2024.

Sem zadosti star, da sem razpad juge doživel. In kdor ima kaj soli v glavi tudi ve zakaj je juga razpadla.

• McBobo 16:07 17.december 2024.

Samo še čakam, da nas bodo iz EU vrgli pa vam laži o Janši ne bodo več koristile.

• Jernej65 16:09 17.december 2024.

No potem me pa čudi, da sedaj bluziš o razpadu vsega, tudi jaz sem doživel razpad Jugoslavije. Sem vsaj ugotovil, da preprosto samo populistično nabijaš, brez vsake realne podlage.

• Jernej65 16:11 17.december 2024.

Največji lažnivec je prav Janša, ki že 35 let dela samo zgago in špetir med Slovenci. Vsi levi in desni iz tistega obdobja so se že umaknili. Janša je še edini predstavnik komunistične zalege iz tistega časa.

• McBobo 16:58 17.december 2024.

Lej, pleši dalje, kaj naj ti rečem.

• popokatopetl 22:43 17.december 2024.

Joooj kaj mata taubi in ta slabo prefarbani komunist s tem da en spletni trgovec crkne, glede na to da kup drugih še vedno dila robo za naše odvisne potrošnike?

• Jernej65 22:59 17.december 2024.

McBobo, z velikim veseljem plešem na muziko bilo katerega, kot pa bivam pod diktatom Janeza. Meni nič ne fali tudi Sloveniji trenutno gre bolje, kot pred recimo tremi leti.

• Luksi 17:35 17.december 2024.

Sem že veliko pri njih naročil in s3m bil do zdaj vedno zadovoljen. Promet jim je zadnji dve leti močno upadel, kar nekako sovpada z oblastjo sončnega kralja.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.