Slovenija
1550 ogledov

Video: Policisti snemali voznika skiroja, nabralo se je za 1000 evrov kazni

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 12:56 27.november 2025.

Bravo. Ob rednem nadzoru bi bila policija šokirana nad številom kršiteljev . Vprašajte voznike busov in taxsiste kaj vse vidijo . Takšne posnetke vam lahko pošiljam vsak dan ....in potem dobim kazen zaradi snemanja ?

• Idioti 19:46 27.november 2025.

Če je to bil res reden nadzor . to pomeni , da ga niso imeli 2 leti , kajti toliko časa se ta osebek vozi domov po Celovški c. Saj sem ga hotel jaz prijaviti , ker sem ga redno ...prikaži več neredno srečeval , sicer v kontra smeri , vendar se s polcaji ne mislim drkat niti imeti z njimi opravka . Niso na nivoju normalnosti .

• maček 14:47 27.november 2025.

Takih objestnih je polna ljubljana, ampak tudi voznikov avtomobilov,ki ne vedo kaj je rdeča luč.

• munja 15:58 27.november 2025.

Teh prekrškov z e-skiroji je tudi po manjših mestih OGROMNO!!! Samo v akcijo, pa bo proračun poln.

• Idioti 19:41 27.november 2025.

Vožnjo z neregistriranim vozilom , brez teh. pregleda in plačanja cestnine , mu pa ne znate zaračunat . Ker je vozil NEREGISTRIRANO VOZILO tam kjer je dovoljeno samo registriranim , mu je bilo potrebno takoj zapleniti vozilo enako kot ciganom !

• Idioti 19:38 27.november 2025.

Tale ni mulc ampak odrasel junc , ki se VSAK DAN vozil enako , kot ko so ga zahaklali policisti . Kazen lahko množite s faktorjem 100 , pa še ne bo kazen za vse vožnje. Pa ne se hvaliti ...prikaži veči z nečim , kar ste trebali zatreti v kali in ne mi reč , da noben zaposlen na MNZ ni srečal na Celovški tega kretena in javil uro , kdaj se vozi domov !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.