Slovenija
134 ogledov

Nevarne transmaščobe: v ZDA jih prepovedujejo, Evropa pa še kar menca

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • speris 10:34 12.december 2015.

    eh, da bi se tako sekirali za sladkor.. to pa ignoriramo..

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 10:52 12.december 2015.

    To da je sladkor v kečapu bi mogl absolutno prepovedat. Na sploh dodatki ki naredijo okus močnejši bi moral biti prepovedan. Ljudje so se preveč razvadli močnih okusov. Ampak to se da popravt..če en teden uživaš neintenzivno hrano se tud ...prikaži več telo pa brbončine prilagodijo temu da lahko v manj intenzivni hrani uživajo.

  • mirror 11:04 12.december 2015.

    Vse Kraševe napolitanke imajo transmaščobe.

  • razerznak 17:36 12.december 2015.

    ce pa mamo v eu same meglomešalce, se najde enopar takih ki niso ampak,

  • westal 05:51 13.december 2015.

    Preden bodo pri nas ukrepali bo cmerar najprej malo razmišljal.

  • erikkk 08:19 13.december 2015.

    Tako kot se pri vsaki zadevi v Sloveniji menca ...imam občitek da je vodilnim malo mar za ljudi.. bo za vsakim več denarja ostalo ...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:30 13.december 2015.

    Čist nič se ne premakne v zaspani Sloveniji če nas Evropa ne prisil. Popolnoma nič. Naši sam pridejo se mal pokazat da so še živi pa po plačo in to je to. Nič se jim ne da razn takrat ko ...prikaži več naredijo načrt kako skanalizirat državni denar v privatnega. Pr takih stvareh so pa geniji.

  • mph 11:20 12.december 2015.

    Se povsem strinjam. Ko se navadiš spet na normalno hrano, dobi spet svoj super naravni okus. Problem je, ker je taka hrana bistveno dražja.

  • macola 18:06 12.december 2015.

    Delno se strinjam....a sladkor ni tak problem, poglej prehrano športnikov....pokurit je treba sladkor in naravne maščobe. Transmaščobe so pa problem, ker jih telo ne potrebuje in se kopičijo....zato sladkor ob normalni uporabi ni noben problem.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.