Slovenija /slovenija/crna-kronika
16058 ogledov

Domnevnega hrvaškega morilca ujeli pri nas, to je bilo zanj usodno

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Zala 19:54 06.december 2025.

Cigan..ska rabota.

• Dieta 19:06 06.december 2025.

"zadnič"" "špijuniral", najprej naj člani SDS vsaj toliko izobrazijo, da bodo znali pisati v slovenskem jeziku. In, ta osumljenec ni mogel biti na referendumu, ker gre za državljana RH. In, neizobraženost + laganje = predpogoj, da si član SDS.

• tinto 23:01 06.december 2025.

Dieta daj tele mamino bodi malo na dieti in ne žeri toliko, Večina prebivalcev ob meji ima dvojno državljanstvo in kot taki lahko sodelujejo na volitvah, Sem ga zadnjič prav namenoma gledal na volišču in tip je obkrožil Za in ...prikaži več glej ga zlomka čez dva dni pa strelja na dve babi , Ja taki so volilci leve politične obcije, pedri in kur be in kriminalci

malonaokoli 05:59 07.december 2025.

Hitro in učinkovito izvedena akcija, hvala Policiji in Občanom ki so pripomogli k ulovu moške zverine.

• tinto 23:04 06.december 2025.

Na referendumu za evtanazijo je zaokrožil ZA Večina prebivalcev ob meji ima dvojno državljanstvo in kot taki lahko sodelujejo na volitvah, Sem ga zadnjič prav namenoma gledal na volišču in tip je obkrožil Za in glej ga zlomka čez dva ...prikaži večva dni pa strelja na dve babi , Ja taki so volilci leve politične obcije, pedri težke prasice in kriminalci

• sam99 18:09 06.december 2025.

cigane + komuniste a že pobijajo; sam prašam ? ?

• Dieta 19:03 06.december 2025.

cigan + komunist je preljubljeni vidja

• blayo 19:05 06.december 2025.

Dajta vidva malo manj pit 🤣

• tinto 17:41 06.december 2025.

sem bil zadnič na referendumi, sem malce špijuniral in videl Je ta osumljenec zaokrozil ZA evtanazijo, Takšne ubice volijo vedno za ubijanje atekov in mamic. Veste tisti ob meji imajo dvojno državljanstvo in kot tak je lahko volil na slovenačkom ...prikaži večm referendumi,, Predlagam da ga predsednica določi za glavnega EVTANAZATORA u sloveniji

• blayo 19:04 06.december 2025.

A si ti danes malo pregloboko v kozarec pogledal🤣

• Dieta 19:09 06.december 2025.

"zadnič"" "špijuniral", najprej naj člani SDS vsaj toliko izobrazijo, da bodo znali pisati v slovenskem jeziku. In, ta osumljenec ni mogel biti na referendumu, ker gre za državljana RH. In, neizobraženost + laganje = predpogoj, da si član SDS.

• tinto 23:02 06.december 2025.

Dieta daj tele mamino bodi malo na dieti in ne žeri toliko, Večina prebivalcev ob meji ima dvojno državljanstvo in kot taki lahko sodelujejo na volitvah, Sem ga zadnjič prav namenoma gledal na volišču in tip je obkrožil Za in ...prikaži več glej ga zlomka čez dva dni pa strelja na dve babi , Ja taki so volilci leve politične obcije, pedri in kur be in kriminalci

• blayo 00:18 07.december 2025.

Kaj so pa volivci desne politične opcije?

• smejka 06:49 07.december 2025.

tinto...🥪 ti lahko kupim, pameti žal ne prodajajo

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.