Svet
1807 ogledov

Neverjetno, kaj so prodajali na tudi med Slovenci priljubljeni spletni strani

Komentarjev 29
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 11:07 04.november 2025.

Lošem kurcu svaka dlaka smeta..Tako Srbi komentirajo takšne primere..

ADImavasrad 10:33 04.november 2025.

Kaj me briga, ce en psiho svojga tiča rine v kos plastike, pa nima veze, kako ta kos izgleda. Isti kurac kot ce bi na tv gledal revijo OPZ in si ga zraven metal na roko.

• blayo 10:41 04.november 2025.

Bravo ADI, dobr da si zdaj vsem nam povedal, da tebe to ne briga. Tenks!

ADImavasrad 11:13 04.november 2025.

Kakor ne briga mene, tako se to tudi drugih ne tice. Ampak ti si prebutast, da bi dojel poanto.

mahatma2 12:59 04.november 2025.

Adi tule nimaš prav . Najprej nek iztirjenec to počne na tem kosu plastike nato ga pa še zamika , da bi kaj takega počel tudi , ne bom rekel kje in kaj , ker sam dobro veš kaj želim ...prikaži več povedati. To je približno tako kot , prodaja orožja z izgovorom samoobrambe , nato pa nekdo s tem orožjem nekoga ubije pa ne v samoorambi. zato je prav da oblasti take deviacije v kali zatrejo.

ADImavasrad 14:24 04.november 2025.

Lahko fukajo kos plastike ki je podoben otroku ali pa sanjajo o fukanju otrok in zraven drkajo. Kaj bos zdaj ljudem v glave gledal, kaksne bolne perverzije imajo tam notri? Bos to "v kali zatrl"? Bos uvedel miselni delikt? 1984, ...prikaži več Orwell? Jaz pravim, fukaj plastiko, sanjaj kar hoces, meja se pa ve, kje je.

ADImavasrad 14:26 04.november 2025.

P.S. analogija z orožjem se mi ne zdi prevec posrečena.

• blayo 00:45 05.november 2025.

Baje te ne briga? Poanto česa? A da če te nekaj ne briga, moraš o tem veliko pisat? Ti si res biser 🤣

ADImavasrad 01:17 05.november 2025.

Ti si pa bebec, ker se vedno ne razumes. Mogoce bi razumel, ce bi ti narisal, pa se žal ne da..

• blayo 02:08 05.november 2025.

Sej ne znaš risat. Vse kar znaš je žalit...

ADImavasrad 06:28 05.november 2025.

Ne, ti znaš samo drkat in mislis, da si pameten. Nisi, glup si ko kurac, sicer bi že zdavnaj dojel bistvo povedanega. Vsi drugi so ga. Sicer pa to ni prvič da se takole vtikas v druge, ker nimas sam ...prikaži večm nic za povedat. Samo poglej svoje 3 poste tukaj. Niti eden se ne tiče teme, se vec, sploh nima nobene vsebine. Nic drugega kot golo drkanje. Niti nisem edini, ki jim takole drkaris. Je to tvoj način masturbacije? Dobi si babo. Get a life.

• blayo 10:02 05.november 2025.

Kakšne teme? Začel si s tem kaj te ne briga. Mogoče bi bilo bolje če bi začel z nečim kar te briga. Ampak ne, to je zate preveč. "Drkam" pa take kot si ti, ja, ki komentirajo vsak članek in ...prikaži več za njih izgleda kot da so vsi članki brezvezni ampak vseeno komentirajo ker imajo cajta na pretek. Kaj če bi recimo sam kakšen članek napisal, da ne boš samo modroval? Če komentiraš, pač pričakuj, da bo tudi tvoje komentarje nekdo komentiral.

ADImavasrad 12:33 05.november 2025.

Drkas ti zato, ker si imbecil in ker v svojem bednem lajfu nimas pametnejsega dela. Drugi so razumeli. Ti pac ne. To vse pove o tvoji puhloglavosti.

• blayo 12:38 05.november 2025.

Kateri drugi 😂 In še kar si užaljen in jezen na cel svet 😂😂😂

ADImavasrad 19:27 05.november 2025.

Bsi drugi. Gandiju je bilo takoj jasno. Tebi pa pac ni. Jbg, prazna glava. Ajde bebec puhloglavi, odjebi in se brigaj zase. Najdi si raje babo. Pa delat pejd.

• blayo 20:22 05.november 2025.

Kateri vsi 😂 Zakaj se moram jaz brigat zase, tebi se pa ni treba? Če bi se ti brigal zase ne bi objavljal neumnosti za vsako stvar, ki te žuli ali pa samo misliš da te žuli. Preveč imaš cajta, ...prikaži več, zato se moraš pa zdaj revež še z mano ukvarjat 😂

ADImavasrad 07:54 06.november 2025.

Delat pejd, klošar praznoglavi.

mahatma2 09:24 06.november 2025.

ADI... Ko si že omenil , da mi je bilo takoj jasno ,naj ti objasnim , da mi je bilo takoj jasno , da kakršnakoli civilizirana in inteligentna debata s teboj odpade KAPISCH.

ADImavasrad 09:49 06.november 2025.

ma goni se še ti. Kaj ti ni prav? Se pac ne strinjas. Pa kaj potem. Te je kdo zalil morda? O inteligenci pa s tabo niti ne bi. Sem ze prebral dovolj tvojih stupidnih lamentacij na razlicne teme.

• blayo 13:09 06.november 2025.

ADI, lej če ti baba ne da, pa če maš na sploh probleme v življenju, ni treba svoje nemoči manifestirat v jezi, ki jo potem stresaš na druge 🤣😂🤣😂

ADImavasrad 14:36 06.november 2025.

Dobi si babo drkalec. Pa delat pejd. Klošar brezdelni.

ADImavasrad 14:37 06.november 2025.

Nimas pametnejsega dela kot da nadlegujes druge. Bednik

• blayo 15:47 06.november 2025.

Taprau se je oglasu 😆 Bogi, vsi te povsod nadlegujejo 😂 Če te kaj moti lahko mirne duše zapreš tale portal, ugasneš svoj računalnik in počneš kaj drugega. Nihče te ne sili, da visiš tu gor 🤣

ADImavasrad 16:20 06.november 2025.

Dobi si babo drkalec. Pa delat pejd. Klošar brezdelni. Nimas pametnejsega dela kot da nadlegujes druge. Bednik

• blayo 00:33 07.november 2025.

Malo se že ponavljaš, se ti ne zdi? Je to vse kar premore tvoje podstrešje 😂

ADImavasrad 05:54 07.november 2025.

Dobi si babo drkalec. Pa delat pejd. Klošar brezdelni. Nimas pametnejsega dela kot da nadlegujes druge. Bednik..

• blayo 10:02 07.november 2025.

Zdaj si pa čisto v loop padel. Podstrešje prazno?

ADImavasrad 13:49 07.november 2025.

Ma goni se, klošar brezdelni. Slaboumen iztrebek, kakršen si, nisi vreden niti sekunde mojega cajta. Zdaj pa ti drkaj dalje in čakaj na socialo.😅😅

• blayo 16:33 07.november 2025.

Sekunde? Že dva dni se tukaj z mano ukvarjaš. Baje zato ker nimaš cajta, ker si full zaposlen, zraven pa še žalosten in jezen 😂

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.