mocno sem zacuden glede uporabljenih besed (oprala kot cucka) za cloveka takega formata; to je vprasanje za urednika????; omenjene besede lahko uporabljajte za slovensko politiko ne pa za RF;velika vecina svetovnih politikov (kar Putin je) bi se skrivala pod deznikom… ...prikaži več ali pa v toplih prostorih....
Nebo je zajokalo, skupaj z ostalimi... niso se pustili motit.
Tanasi vrli politiki bi se razbezal in prekinli proslavo ce bi zacelo rosit, ne pa naliv.
Pahor bi pizdo stisnu že ob prvem oblačku na nebu,da mu ne bi špukvelne zmočil,narcisku z največjo povzročeno škodo državi v EU!
Putin se ne boji nikogar, kaj šele navadnega dežja, saj ni iz cukra.
cucek bi bil nekje v zavetju, pokončni pa stojijo pa naj pada karkoli že
Očitno novinar ni pogledal videa, ki ga je dal poleg članka. Ker tam so bili dežniki....
Če si na njegovem mestu predstavljam Donalda Krampa, bi res zgledal kot polit cucek, tudi če bi imel dežnik.
naš bi se pa stopil
Ene dva na celotni proslavi, ja :)
Ja lej... enim je staroslovenščina tuja vas.
Takega predsednika si želim tudi jaz!!!
Mene je tudi včeraj dobilo. Sem bil moker kot Putin. Se komu kaj smilim?
ne ker si bumbar
mocno sem zacuden glede uporabljenih besed (oprala kot cucka) za cloveka takega formata; to je vprasanje za urednika????; omenjene besede lahko uporabljajte za slovensko politiko ne pa za RF;velika vecina svetovnih politikov (kar Putin je) bi se skrivala pod deznikom… ...prikaži več ali pa v toplih prostorih....
:-)))Taka je pač fraza.http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro-otroci/138137473Hudo je, če ti je slovenščina tuj jezik !
Španska vas, se reče ! Ti si bolj "iz modernega centra" pa si si omislil "tuja vas" ;-))