Svet
856 ogledov

Nezaupnica Evropski komisiji zavrnjena, presenečenje med glasovi slovenskih poslancev

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Slayer 19:36 10.julij 2025.

That Bitch!!!

• Grunf 14:37 10.julij 2025.

Jebe se Nemcu za Gazo, Ukrajino, Iran, mogoče mu je lnekaj več le do Putina. Njegova največja sktb je predvsem rezanje sredstev, ki jih bo v prihodnje bistveno manj. Cuzanje državljanov in podjetnikov z vedno novimi davki bo premalo, potrebe pa vedno večje.

• Igx8gx8z 00:16 11.julij 2025.

Grobarka EU bo do zadnjega mrcvarila truplo

• leonardo 08:37 14.julij 2025.

Prebelič, Joveva pri meni sta opravila.

• Jest_ 12:31 11.julij 2025.

Če je von der Leyen desničarka, sm jest oredsednik sveta. Nihče ni naredil evrope tako nepomembne, ko levičarji, uvozil več 10 miljonov islamskih skrajnežev in teroristov. Evropa potrebuje močno desnico, da izžene teroriste nazaj v puščavo in doma uredi stvari ...prikaži več in nej pusti, da se židje in teroristi sami med sabo zmenijo.

• Jernej65 23:45 11.julij 2025.

A to tisto desnico, ki nas vrača 100 let nazaj pod pretvezo domoljubnosti, tradicionalnih vrednot, kvazi krščanskih vrednot, ki je polna pedofilije, laži in sprenevedanja. Tiste desnice, ki ščuva človeka proti človeku, ki se ima za večvredno, ki jo motijo ...prikaži več drugače misleči, ki bi nas vse rada zapakirala v kalup in nas vodila s trdo roko... Upam, da ne pride do tega, ker nam gorje.

• Jest_ 11:21 29.julij 2025.

Lepo si opisal retardirane liberalce. Polni sovraštva, pedofilije toliko, da so še župniki amaterji, zlorabljajo ženske, cenzura,b, da ne omenim, koliko je sponzoriranih s strani največjega sovražnika človeštva, ki hoče uničit evropo. Ampak vi kr tiščite glave v svoje riti, ...prikaži več sej vam bodo kmalu za vedno ostale tam, ko vas dobijo tepiharji.

• Jernej65 11:34 29.julij 2025.

Jest_, no in zakaj tvoj ljubljeni desničar Tramp ne objavi Ebstajnovih seznamov, ker je sam kot eden največjih pedofilov na njem. Evropo in svet uničujejo skrajni levičarji in skrajni desničarji. Eni kot drugi so katastrofa za človeštvo. Tramp, Putin, Orban, ...prikaži več Netanjahu so trenutno največji svetovni uničevalci. Kam pa spadajo, pa presodi sam.

• bobubob 13:46 11.julij 2025.

Kot da bi poslušal govor v skupščini SFRJ. Kake Milke Planinc ali Anteja Markovića. Da ne govorim o starejših partijcih, ki jih je prav tako zelo skrbelo kako varujemo vrednote pred napadi zunanjih sovražnikov.

chui 20:06 10.julij 2025.

Imate priliku dobiti zajam novca u iznosu od 2000 (€, RSD) - 5.000.000 (€, RSD) s mogućnošću otplate od 1 godine do 45 godina bez jamstva na nekretninu. Viber: +385915608706 E-mail: hybridalliantcreditunion@gmail.com ===

chui 17:01 10.julij 2025.

Srdačan pozdrav svima koji čitaju ovu poruku i želim da znate da ova poruka nije slučajna ili slučajna. Kao uvod, iz Zagreba sam i nisam mogao vjerovati kako sam dobio kredit od 200.000,00 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan ...prikaži več i hvala Bogu što takve kreditne tvrtke još uvijek postoje. Znam da prevaranata ima posvuda i bio sam žrtva prijevare prije dok nisam upoznao ovu pouzdanu tvrtku koja mi je pokazala sve što trebam znati o kreditima i ulaganjima. Ova tvrtka me savjetovala i pomogla

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.