Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal.
Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Ne odobravan navala nepripravljenih v gore, še posebno po tem prednjačijo tujci (n.pr. čehi), vendar kaj predstavlja naslov glede na napisano vsebino. A je nekdo nepripravljen, če mu pade kamen na glavo, možno ga je sprožil kak čeh višje v… ...prikaži več steni, mogoče celo namerno? A če je nekdo obnemogel v dolini iz raznih razlogov?
Spet bombastičen naslov nepovezan z vsebino.
Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
V Sloveniji je problem nadzora in sankcioniranja prekrškarjev in zaračunavanja reševanja v gorah. Pojdite v Avstrijo,Švico,Italijo .....
Ne odobravan navala nepripravljenih v gore, še posebno po tem prednjačijo tujci (n.pr. čehi), vendar kaj predstavlja naslov glede na napisano vsebino. A je nekdo nepripravljen, če mu pade kamen na glavo, možno ga je sprožil kak čeh višje v… ...prikaži več steni, mogoče celo namerno? A če je nekdo obnemogel v dolini iz raznih razlogov? Spet bombastičen naslov nepovezan z vsebino.