Slovenija
1020 ogledov

Ni treba na pošto, ponovna dostava je brezplačna!

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Vesna Dolšak 14:41 31.marec 2016.

    Ko piše listek, zapravi več časa, kot če bi pozvonil in bi jaz prišla dol. Lari-fari izgovori. Plače pa mu ne dajem jaz, tak da nisem jaz kriva, če ni zadovoljen s plačo. Dobi jo pa vsak mesec, ne kot ...prikaži več veliko drugih, ki po par mesecev delajo zastonj.

  • bart77 08:01 31.marec 2016.

    Pri nas v bloku poštar sploh ne pozvoni. In dostikrat je kdo doma, pa najdemo pol listek v kaslcu in moramo na pošto hodit. Pošta pač svoj monopol fura. Na šalterjih prodajajo vse kot v merkatorju, pa srečke, pa stave, ...prikaži več pa bog-ve-kaj-še, tako da pol na eno ušivo pismo čakaš pol ure ali več. Pa boli njih. Drugam pač ne moremo iti.

  • brane.og 19:58 04.april 2016.

    Ne nabijaj pridi probat.

  • Papaja Popi 08:20 31.marec 2016.

    Čista resnica.

  • Avatar Leon
    Leon 08:44 31.marec 2016.

    Nimajo časa,ker so tempirani na minute ! To je čista resnica .To je povsod v Sloveniji ,kjer so poštarji poceni delovna sila brez pravic .

  • eosss 10:53 31.marec 2016.

    Poštarji so zelo slabo plačani, premalo jih je in pogoji za delo so slabi, vodstvo zelo pritiska na njih in kot pravi Leon, so tempirani na minute, tako da žal jih okoliščine silijo v to, da v blokih ne zvonijo, ...prikaži več ampak pišejo listke... Ni prav, se strinjam, ampak poštar ni kriv, krivo je vodstvo...

  • Tajčika 11:15 31.marec 2016.

    Slabo da so plačani? Nekateri imajo tudi po 1000 e neto plače in to je slaba plača?Pošta ima denarja kot blata - samo poglejte kakšne cifre so to ko pošiljaš kašno pošiljko -- priporočena pošiljka s povratnico --skoraj 2 evra!!!!!

  • kapibara 11:27 31.marec 2016.

    ko se je penzija, še na roke izplačevala, so VSI poštarju prišli iz dopusta ali pa bolniške..- so pravli, da jim tudi po ena plača,tringlta pade.. - uboge mamce so bile najbolj radodarne,kar je blo nad papirjem je šlo za tringelt..

  • Nevidni Človek 12:19 31.marec 2016.

    pa to ni samo v blokih, pri nas tudi v stanovanjski hiši ne pozvoni... če ni avta pred hišo dobiš listek v nabiralnik, če imaš avto v garaži ali pa si ga dal na servis je pa vprašanje za poštarje... ...prikaži več druge dostave priporočene pošiljke pa sploh ni. Vsaj pri nas ne, saj bi potem moral dobiti dva listka, tega pa ni nikoli.

  • Vesna Dolšak 14:38 31.marec 2016.

    Tudi pri nas je pogosto tako. Ko sem doma in nihče ne zvoni, pol pa grem ven in najdem listek v nabiralniku.

  • Vesna Dolšak 14:41 31.marec 2016.

    Jaz pridem vedno dol, zarad mene poštar ne rabi hodit po štengah, le pozvonit bi moral.

  • Vesna Dolšak 14:43 31.marec 2016.

    Tako je!Čeprav ne gre metati vseh v en koš, eni so čisto OK.

  • moder 14:14 31.marec 2016.

    Sami poznavalci komentirajo,... Ogromno ljudi po blokih nima priimkov na zvoncih, ima drug priimek ali pa ne dela domofon,... Najlažje je rečt, da je kriv poštar,...

  • Vesna Dolšak 14:39 31.marec 2016.

    To pa ne bo držalo. Poštarja, ki raznaša malo naprej od nas, pogosto vidim, kako lepo komot sedi na kofetu v enem lokalčku, kmalu po 13. uri pa že sprehaja svojega psička, tak da jim ni take sile, da ne ...prikaži več bi mogel pozvonit in počakat 2 minuti, da pridem dol podpisat.

  • asmas 12:49 31.marec 2016.

    v blokih ne zvonijo,ker morajo --ugasniti motor peš v 3. nadstropje itdJa na koncu mu zmanjka časa za v bife.Poznam veliko poštarjev in vem da je tako kot sem napisal

  • asmas 12:47 31.marec 2016.

    to je odvisno od poštarja.Moja sorodnica živi v bloku in je enkrat morala na pošto ,ker poštar ni pozvonil.ZNORELA JE NAD ŠEFOM POŠTE in se to ni nikoli več zgodilo.Pejd na pošto šef TI MORA povedati kdo je tsiti dan ...prikaži več "nosil" in ga pokliči pred šefa ter napiši prijavo.Stavim,da se ne bo upal nikoli več spustiti listka brez da pozvoni.V Cerknici (okolica cerknice) je enkrat poštar že pred odhodom na teren napisal listke ,ter listke metal v kaselc,tudi meni.Še preden je prišel na pošto je možakar lepo obrnil in ponovno prinesel priporočeno pošiljko.Nekaj je sikal da je zvonil,ko pa sem mu pokazal ,da je na dvorišču nemški ovčar in se vedno ZADERE na poštarja(pač vsi psi so alergični na poštarje) in že zato pridem ven je kislo namrdnil ter izvlekel pošiljko.JA vem zakaj tako delajo.Vsakik ko pride pred blok MORA PO STOPNICAH do vrat stranke.In to mu vzame čas,ker zaradi takega dela ne more v lokal na kavico al pa na pir.Če jim ni všeč naj menjajo dobro službo.So vedno na zraku in nimajo zo

  • francelj 14:18 31.marec 2016.

    Pri meni mu ni treba po nobenih stopnicah, pa kljub temu najraje ne pozvoni, saj ima s seboj že napisane listke. Tako da mora človek na pošto, kot da ni bila plačana dostava. Meni so pojasnili, da po poštnih pravilih ...prikaži več mora bodisi vreči pismo v nabiralnik bodisi pozvoniti, ne da bi razjahal moped. In ker se pri meni ne da pozvoniti na tak način, pač noče razjahati mopeda. Slovenija ni nora država, ker sploh ni država, samo nora je!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.