Pametuje ostalim, sama pa žre v prestižnih restavracijah, potuje po svetu in se druži z zvezdniki. Njena pot v Davos je povzročila več onesnaženja, kot ga normalen posameznik v celem letu...
Ve se, zakaj je neutrudnemu Ender3 zoprn pogled na golo žensko telo.
Sicer bi pa njeno zalito telo v tangicah spravilo v slabo voljo tudi marsikaterega heteroseksualca.
Pametuje ostalim, sama pa žre v prestižnih restavracijah, potuje po svetu in se druži z zvezdniki. Njena pot v Davos je povzročila več onesnaženja, kot ga normalen posameznik v celem letu...
Ti tudi pametuješ z znanem kletnem stilu.
Mi lahko kdo pojasni, na čigave stroške in čemu je šla ta gospa na gospodarski forum ??
Seveda je šla tudi na tvoje stroške. Na moje ne gre več toliko ker nisem zaposlen, ker se mi to ne izplača ;-)
Če bi šlo za JJ to nihče niti pomisliti ne bi smel..Problem jim predstavlja N.K ne pa JJ na 30 let podlage..
Bili sta tudi skupaj na večerji. Ugibajte, katera je več pojedla!
Zagotovo niso jedli sendviče kot to jelja za kletne aktiviste.
Bebavi Ender kot vedno bevskaš v prazno.
Pa kaj potem, Strel je pa nategnil ONJ!
Baje smo imeli v Davosu najbolj obilno delegacijo. Tam je bila Nika Kovač!
Priviligirani in velecenjeni Voditel je moral ostati kar na x omrežju..Bogve, kaj vse je zamudil komentirati.
A ni na dijeti ?
Je, zato se je le še bolj zredila ;-)
Polisalama in pingo sok pri njej ne daje učinka.
Kdaj jo bomo vidl u tangicah?
Upam, da nikoli.
Pri nekaterim foušija ima učinek !
Ej, Ender, vse moraš kmentirati, ne ? Levi bebo pač.
Ve se, zakaj je neutrudnemu Ender3 zoprn pogled na golo žensko telo. Sicer bi pa njeno zalito telo v tangicah spravilo v slabo voljo tudi marsikaterega heteroseksualca.
Čudežno fitomazilo vas bo ENKRAT ZA VSELEJ osvobodilo od bolečin v sklepih!
Big dil