Če se prav spomnim zato, ker je( bil?) dizel manj obremenjen z dajatvami. Zakaj, ne ve nihče... namreč, proizvodna cena dizla je večja od bencina, ker ga je treba čistit, da je sprejemljiv za moderne dizle.
Pri ceni 1,882 €/l za dizel je približen razrez takšen: surova nafta: ~0,55 € rafiniranje + transport + skladiščenje: ~0,15–0,20 € marža prodajalca: približno 0,10 € trošarina in drugi državni dajatvi: približno 0,55–0,65 € DDV 22 %: približno 0,34 €… ...prikaži več
➡️ Skupaj država pobere približno 0,90–1,00 € na liter dizla.No in država smo mi a ne?
Seveda država pobere največ, tu ni slovenija nobena izjema. Vse države "živijo" na račun nafte, cigaret, alkohola... zato je pa treba vedeti, da če bo v katerikoli državi večina avtov električnih bo cena elektrike enormno narasla, kajti samo tako bo… ...prikaži večo država lahko živela naprej, če ne sledi bankrot.
Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo… ...prikaži večo Janšisti,,Jaz pa prav uživam, ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne
Pa še nekaj je....,tista na čelado iz GS...Sara Žibrat,je bila v rani mladosti pedofilska zvodnica od njenega učitelja "Marinčeka".Ona mu je rihtala svoje vrstnice v zameno lepe ocene.
Naj mi nekdo objasne,kako je bila včasih lahko nafta 10 centov cenejša od bencina?
Če se prav spomnim zato, ker je( bil?) dizel manj obremenjen z dajatvami. Zakaj, ne ve nihče... namreč, proizvodna cena dizla je večja od bencina, ker ga je treba čistit, da je sprejemljiv za moderne dizle.
Pri ceni 1,882 €/l za dizel je približen razrez takšen: surova nafta: ~0,55 € rafiniranje + transport + skladiščenje: ~0,15–0,20 € marža prodajalca: približno 0,10 € trošarina in drugi državni dajatvi: približno 0,55–0,65 € DDV 22 %: približno 0,34 €… ...prikaži več ➡️ Skupaj država pobere približno 0,90–1,00 € na liter dizla.No in država smo mi a ne?
Seveda država pobere največ, tu ni slovenija nobena izjema. Vse države "živijo" na račun nafte, cigaret, alkohola... zato je pa treba vedeti, da če bo v katerikoli državi večina avtov električnih bo cena elektrike enormno narasla, kajti samo tako bo… ...prikaži večo država lahko živela naprej, če ne sledi bankrot.
Kot vidite jaz nikoli nobenemu ne repliciram Meni je edini cilj da vas jebem tako leve kakor desne,, Če pišem kaj o pujsi pepi,, crkavate od tuge snrdljivi levaki in slobodnjaki,, če napišem kaj slabega o Janši se pa pizdijo… ...prikaži večo Janšisti,,Jaz pa prav uživam, ko jebem vse po spiski predvsem leve in manj desne
Fino, nafta dol, zlato gor!
Janez ne bo napadel Irana, pa bomo malo spustili na borzah. Razen če se ne premisli.
Ko je že človek 1.000.000%,da nižje od Pahorja ne bo šlo,dobimo NATAŠO PIRC MUSAR iz Radomelj.👌✌👏👏👏👏
Tistega Grosupeljčana imamo že več kot 35 let. Pa nikome ništa. Kot, da ne bi znali štet.
Rezultat je točen. Dokaz sta vidva.
pujsa pepa pa nič,,,ne bo dobila danes koruze če bo taka suša
Pa še nekaj je....,tista na čelado iz GS...Sara Žibrat,je bila v rani mladosti pedofilska zvodnica od njenega učitelja "Marinčeka".Ona mu je rihtala svoje vrstnice v zameno lepe ocene.