Magazin /magazin/vip

Nikomur ni jasno, kako je ta božanska znana Slovenka še vedno samska

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:50 19.julij 2026.

Zakaj je veliko žensk samih? Zato ker fantje nič ne pijejo alkohola,in opazijo vse napake.Včasih smo ga pili,in po šestem piru so bile vse babe čudovite

• Toma 17:11 19.julij 2026.

Jaz pa pravim, da mora biti skupno sodelovanje. Lahko se še tako trudiš pa ni efekta! BTW: mi je ena članica Unique dala svoj mejl, da sva bila na vezi (njene besede). Torej nisem bil čista grinta?

• renata59 08:49 19.julij 2026.

božanska???????

jate 11:17 19.julij 2026.

avše so več ali manj vedno samske

• Toma 17:17 19.julij 2026.

Odvisno. Najbolj slavne Slovenke (Miss Slovenije, članice glasbenih skupin…) so izredno prijazne. Recimo: AMA, ŠK…

• maček 12:44 19.julij 2026.

Pa to so glupe balkanke.

• rokobert 09:54 19.julij 2026.

...najbrž že ni tako "božanska"...cug je že odpeljal,ruzak ima najbrž velik..."the wall is still undefeated"

• Toma 09:48 19.julij 2026.

Tudi jaz sem poznal bejbo, za katero ni bil noben dober. In sedaj ima z romorodcem otroka ;-)

• Jest_ 13:06 19.julij 2026.

Temu verzija Melanije. No, na vrhuncu svojega življenja se ona ni hotla vezat, zdej k njena vrednost nekje pri nuli, pa nje nihče noče. Seveda kot tipična ženska ne prevzema odgovornosti. Naj ostane samska, bo bolje za vse.

• eeee 11:12 19.julij 2026.

Se mi sploh ne da brat, kdo je ta "sanjska" Slovenka, pa bom rekel samo nekaj: lahko je ona 100x božanska, pa če jo je lažje nosit kot prenašat, ji bo vsak spizdil. Mam rajši malo manj sanjsko babo, pa ...prikaži več da mi ne najeda in gnjavi neki non-stop. Sicer takole po sliki sodeč bi bla za en krog ampak neki že more bit, če je zmeri solo.

• koala9 13:33 19.julij 2026.

Zatežena v nulo ne pa sanjska.

StarMačk 18:02 19.julij 2026.

Prvič, ni slovenske narodnosti, torej Slovenka po dokumentih! Drugič, ni ravno hudo znana! Tretjič, ja bila bi za ponucat, ampak tako božanska, da se je ne bi dalo preskočit pa spet ni. Lahko se čudimo zakaj je (še) samska edino ...prikaži več zaradi dejstva kateri etični skupini pripada, ker ženske njene generacije, potomke priseljencev so v večini poročene ali vsaj partnerski zvezi, v glavnem že mame, nekatere pa tudi že ločene... Če pa bo še dolgo ostala samska brez otrok jo bodo njeni klicali usedjelica...

• Pierre 08:10 19.julij 2026.

No ja upam, da si vsak za občasen f... najde koga.

• eeee 12:17 19.julij 2026.

Špara jo za kojna v belem princu

• Toma 17:19 19.julij 2026.

Tistega pod princem? Mi je ena rekla, da potem (po dolgem čakanju) pride le še konj!

• Kondor 17:51 19.julij 2026.

Na njenem mestu bi pri sebi iskal vzrok za samskost.

• wolfenstein 08:43 19.julij 2026.

Kaj pa "močna ženska", ki ne rabi nikogar pa to? Bo že kak maltežan sčasoma zapolnil praznino...

• Toma 17:20 19.julij 2026.

Če je leva, bo pa bulmastif ;-)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.