ne razumem zakaj mora biti javnost obveščena o kraju, datumu in uri pogreba. V Ljubljani je možnost raztrosa pepela - brez javne objave dneva in ure - in tako se v takem primeru naredi črto pod lajf take osebe.
Meni se je zdela dobra, namreč redko kdaj vidim, da objavijo prava lokalna slovenska imena in priimke morilcev, ki so res čisto slovenska za razliko od tega kako naredijo boom in tresk, ko je nekdo na ić ali šiptar ali… ...prikaži več pa bosanc. Morilec Boštjan Koprivnikar bosanec slovenskih korenin hehe
Za vsakega palca rasta, upam da je fajn trpel
Za take je samo smrtna kazen dovlj pravična kazen. Vse drugo je v posmeh žrtvam.
Če je zaradi bolezni fajn trpel je bila kar lepa kazen, tisto bi bilo premilo
No, vsaj nekaj. Vendar je še 30 let živel kar se njegove žrtve niso mogle pohvaliti. Zato čimprej uvesti smrtno kazen.
Tako kot si moril tako bi moral umreti. V tem primeru štrik za vrat pa gasa po avtocesti.
ne razumem zakaj mora biti javnost obveščena o kraju, datumu in uri pogreba. V Ljubljani je možnost raztrosa pepela - brez javne objave dneva in ure - in tako se v takem primeru naredi črto pod lajf take osebe.
Si ni zaslužil pogreba, pepel naj raztrosijo na najbližji deponiji odpadkov.
Joj bogi kje se lahko vpišem v žalno knjigo gnida
Trobece je bil- ŽAL- anonimno pokopan..
Sem proti smrtni kazni v svojem razmišljanju vsaj že 50 let, ampak ko vidim tak sadističen način nekomu odvzeti življenje, sem vedno na preizkušnji.
V bistvu Slovenija premore kar nekaj psihopatov. Na tako majhnem placu je tak podatek še bolj strašljiv.
Za takega samo en putinov čajček
Morijo samo ćefurji kot so Boštjan Koprivnikar. - sarkazem
..pa ti.. NI sarkazem
Meni se je zdela dobra, namreč redko kdaj vidim, da objavijo prava lokalna slovenska imena in priimke morilcev, ki so res čisto slovenska za razliko od tega kako naredijo boom in tresk, ko je nekdo na ić ali šiptar ali… ...prikaži več pa bosanc. Morilec Boštjan Koprivnikar bosanec slovenskih korenin hehe