Slovenija
41 ogledov

NLB oškodovana za 48 milijonov

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar praufo
    praufo 23:31 17.december 2013.

    Kradli bi še naprej banke, če ne bi Brusel malo pritisnil, sicer pa je vse skupaj še zelo v povojih in se bo še kar mutilo. Politiki pravijo, da je ta banka v nacionalnem interesu, v resnici je pa pipa, ...prikaži več na kateri se voluharji napajajo. Ko zmanjka, davkoplačevalci prispevajo. Temu se reče nacionalni interes. Čudovito !

  • mia 07:11 18.december 2013.

    ni oškodovana NLB, temveč državljani, kriva pa je vlada.

  • mirko 09:42 18.december 2013.

    Še vedno so na vrhu tisti, ki so krivi za bančne mafijske posle. Sami sebe ne bodo spravili v zapor, prav smešen je tale cirkus o preganjanju krivcev. Enih par žrtvenih jagenj pač morajo zapret, da se javnost pomiri. Ampak ...prikaži več to so tisti najmanjši lopovčki, ki so prišli zadnji plenit majhne vsote kreditov. Tudi bančniki bodo kaznovani tisti, ki se jim takrat še sanjalo ni kaj sploh podpisujejo. Tisti, ki so pa takšno bančno prakso zastavili so pa nedotakljivi in še danes zasedajo vodilne položaje z visokimi plačami. Nič se ne bo spremenilo v tej družbi, vse dokler ne bo pravega zasebnega lastnika, ki bo pometel z podganami. Do takrat bo pa življenjski standard Slovencev še precej padal, tudi do 50% in mogoče še več.

  • Johan Spohan 15:38 17.december 2013.

    So pa res hitro začeli preiskave, pred tem pa so pa že dvajset let neutrudno kradli. Ta Medja naj se pa ne dela nedolžnega, koliko izgub so pa naredili v NLB v času njegovega mandata? Krivi za vse pa so ...prikaži večo "demokratski" politiki, uprave in nadzorniki. Skratka hudodelska združba Slovenije. Pa še naprej bodo mirno živeli , saj bodo vsi spoznani za nedolžne ali pa se bodo s tožilci sporazumeli za priznanje in nizke kazni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.