po dolgem času en uporaben članek
Tanja naj gre lepo koruzo nabirat - ker so vmes trdi storži- jo nemaram, odkar je moji hčeri obljubila peko palačink in jo NI izpolnila.. :-(
Očitno se avtorju članka ob Danijeli pretekla leta ni obračal želodec.
itak, več majo izbire.
Cela DRAMA ej, pač enim paše Žagarca, drugim Modrijani, tretjim Nirvana, ... mi je pa zanimivo, da se tisti, ki poslušajo Žagarco manj obremenjujo s tistimi, ki poslušajo kao "kvalitetno" glasbo kot pa obratno.
Več vam v rit stišijo, manj ste zadovoljni, žabarčki razvajeni..D
letos je pa res eno govno v centru. ceprav nikol ne bi sel v center za novo leto poslusat kogarkoli.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
po dolgem času en uporaben članek
Tanja naj gre lepo koruzo nabirat - ker so vmes trdi storži- jo nemaram, odkar je moji hčeri obljubila peko palačink in jo NI izpolnila.. :-(
Očitno se avtorju članka ob Danijeli pretekla leta ni obračal želodec.
itak, več majo izbire.
Cela DRAMA ej, pač enim paše Žagarca, drugim Modrijani, tretjim Nirvana, ... mi je pa zanimivo, da se tisti, ki poslušajo Žagarco manj obremenjujo s tistimi, ki poslušajo kao "kvalitetno" glasbo kot pa obratno.
Več vam v rit stišijo, manj ste zadovoljni, žabarčki razvajeni..D
letos je pa res eno govno v centru. ceprav nikol ne bi sel v center za novo leto poslusat kogarkoli.