Šport /sport/zimski-sporti

Pritožba Slovenije: Fis sprejel odločitev, to zdaj načrtuje SZS

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jernej65 15:47 02.februar 2026.

Kadija tuži, kadija sudi. Seveda so zavrnili, saj sami presojajo svoje odločitve. Tako kot policija vedno "ugotovi", da ni delala nič narobe. Potem pa neodvisne instance ugotovijo, da je bilo storjenih kup napak in nepravilnosti, pri "presoji" pritožbe pa še ...prikaži več za prikrivanje dokazov. Ravnanje FIS bi moralo obravnavati neodvisno telo. In če je to sodišče, naj bo pac sodišče. Upam, da SZS proti tisti sodrgi na FIS vloži odškodninsko tožbo.

• Idioti 16:40 02.februar 2026.

Vrh zaletišča v Wilingenu. Ob pripravah skakalca na skok stojijo 4 kepci v rdečih bundah, brez akreditacijskih kartonov okoli vratu! A so to mogoče tisti volonteri, ki mečejo smuči po naletu, so to mogoče volonteri FISa , zakaj potem Pertile ...prikaži več nima iste bunde al so to "volonterji!" skakalnega kluba iz Wilingena ali "volonteri " Nemške zveze . FIS naj najprej pomete pred svojim pragom , pol se naj pa oglasi ! In kdaj mislimo izvedeti ime in funkcijo klukca , ki je namesto smuči držal svoji marelo

Mia21h 18:40 02.februar 2026.

Iščeš dеklе za eno noč💋? Dоbrodošli - www.sex21.fun

• Idioti 16:25 02.februar 2026.

Vi na zvezi obsojajte kar hočete , sam jaz jim JEBEM MATER NACISTIČNO ! Niste imeli vi na Zvezi, k se na vse zastopte , morda občutek v prvi seriji Welingena , da so hoteli Prevca zabiti v poden , ...prikaži več, tko kot so na isti skakalnici že Zajca , da se ga rešijo z Olimpijade !! Če sem jaz dregetal , za izid premajhnega znižanja naleta , kako vam strokovnjakom to ni padlo v oči ! Če nimate jajc usekat po FISu z vsemi topovi , podrepniki dragi ODSTOPITE !

• rd2dmk2 18:11 02.februar 2026.

ok, in kaj bi radi da se ponovi svetovno prvenstvo? ja pa jade. sranje je to, ker naši športniki so ob zaslužek- pa sami pogruntajte kateri. funkcionarjem pa - naslednji nasvet- na OI gre cca 37 športnikov , vseh skupaj ...prikaži večj pa bo blizu 150. polovico od teh športnikov nima kaj iskat tam niti po načelu važno je sodelovati, ker bodo - turisti. zato povem tole pri vseh funkcionarjih, ki bodo zraven naj se pazijo in merkajo na marele, palce, mm in še kaj. predvsem pa naj trenirajo- za planico da bo B.P.

• niloda 18:23 02.februar 2026.

FIS odloči, da ne sme skočiti, dajo pritožno na FIS in FIS pritožbo zavrne. Je še kdo presenečen?

• Idioti 17:17 02.februar 2026.

Vi na Zvezi , k se na vse zastopte , če bi organizacija na tekmah štimala , ne bi na naletu , na mizi , in vseh ostalih ne bilo nobenega volonterskega kljukca brez VIDNEGA AKREDITACIJSKEGA KARTONA okoli vratu . ...prikaži več Jaz se javim kot volonter in zagotavljam , da se skakalnici na vrhu nobeden brez akreditacije niti približal ne bo ! Vi pa kakor hoćete .

• Idioti 17:25 02.februar 2026.

Moje reference ; EP v Futsalu v Stožicah . Na vrata pridrvita dva fotoreporterja z aparati okoli vratu in kao mudi se jima. Počas ! Pogledam sliko prvega ok, drugi se drenja za njim , pogledam sliko drugega . ni ...prikaži veči on . Vržem ga ven in oba gresta na naslednja vrata , kjer preslepita osebje. Opozorim , da eden nima , skočijo za njim in ga pripeljejo ven. Na mojo zahrevo , da preda akreditacijo ali pa pokličem Policijo , ne da prostovoljno in pokličem Policijo .....nadaljevanje

• Idioti 17:32 02.februar 2026.

nadaljevanje . Pride Policija , ki pokliče kljukca za akreditacije , ker je fotoreporter trdil , da jo je dobil na recepciji. Pride kljukec in pove , da je zmanjkalo kartonov in je zato dal vrnjeno akr. nekoga drugega , ...prikaži večga , misleč saj ne bo nobeden gledal na finalu slike . Pa pizdun , kako je bil jezen , ker smo mu zjebal sistem , namesto , da bi bil vesel , da smo ujelI mogoče tudi takšnega volonterja k je bil v Wilingenu !

• Grunf 16:03 02.februar 2026.

Najmanj trikrat sem napisal v komentarjih, kar je vodilnim na zvezi nazadnje le kapnilo v glave. Zdaj se ne bi več pritoževali, ampak bi bili proaktvni. Pa, da smučarji rabijo mir, ne pa kurjenje špetirov.Tudi to sem pisal naj raje ...prikaži veče umirijo arogantnega Zajca, za kar je najbrž vsaj za OI prepozno. Čeprav sem ga imel že poln kufer, mu vseeno želim, da tudi on najde mir in prave občutke za letenje na prihodnjih tekmah. Je le naš.

• Idioti 16:32 02.februar 2026.

Ne seri ! Zdaj je čas da se stvari pošlihtajo ne samo te z letečimi smučmi ampak tudi ostale , naleti , vremenski pogoji in najvažnejše Sodniške združbe posameznih nacionalnih zvez s kaznimi za zvezo , zaradi nacionalistično- šovinističnih ocen. ...prikaži večen. Saj je ocenjevanje čedalje bolj podobno Evroviziji in ne skokom ! Skakalcem pa ni treba čitat teh stvari .

• Grunf 16:48 02.februar 2026.

Samo, da ti in podobni veste, kako se tam rečem streže. Uspešni so le dogovori med nacionalnimi zvezami, takšnimi seveda, ki nekaj veljajo, sicer se ne doseže nič. Vse ostalo je pičkin dim in reklama za rajo kot je to ...prikaži več v tem primeru, ko so tudi Pogorelčnik&co zabluzili.

• ender3 13:37 02.februar 2026.

V tem primeru je najkrajšo potegnil Prevc,, Če bi szs imela rezervni plan recimo plan B bi lahko oziroma BI pričakovali, da se bo kaj takega zgodilo in Slatnar bi lahko z rezervnimi smučmi že ćakal tam pri dvigalni napravi, ...prikaži več, in bi še pravi čas prinesel rezervne smuči in NAŠ JUNAK BI LAHKO SKOČIL,, Tak so pa kar nekak letali sem in tja in nič čudnega da so zamudili, Vsak pameten ima plan B, še bolj pameten pa še C in D in E, szs pa ni imela nobenega in zaradi tega je Prevc kratko potegnil.

• mateja04 13:50 02.februar 2026.

Kdo bi lahko predvidel, da se bo FIS spustil tako daleč...Saj je jasno, da so Domna hoteli onemogočiti...Tudi vse, kar sledi, je že vnaprej določeno.

• ender3 14:07 02.februar 2026.

Pameten vedno predvidi,,,budala pa pusti da gredo stvari svojo pot, brez posegov v sistem, Jaz vedno predvidim najslabše, ker tudi jaz pravim tako VSI LJUDJE SO SLABI in nikoli nimam nepredvidenih težav ker že pričakujem težave

MS 14:08 02.februar 2026.

Ender3, Ti zagovarjaš FIS fukcionarje ki so edini krivci za dogodek z Domnovimi smučmi! Ti kreteni bi morali organizacijsko poskrbeti za varno odlaganje smuči - pa NISO poskrbeli! Utemeljen je tudi sum da so smuči poletele z njihovo pomočjo! Ti ...prikaži več očitno odobravaš konstanten in vztrajen napad na naše orle od strani FIS fukcionarjev ki jim ne gre v račun Domnova superiornost!

• mateja04 14:39 02.februar 2026.

Ender 3, ti o našem strokovnem štabu trdiš, da so budale???!!! Da ni to malo žaljivo...ZAGOVARJAŠ, DA JE TREBA NASTAVITI ŠE DRUGO LICE, KO TE PO PRVEM NEKDO UDARI???!!! Si že kdaj slišal za ponos?

• Idioti 17:05 02.februar 2026.

Mateja04. Jaz trdim , da se naš glavni trener moške reprezentance ne zaveda , da želi Nemškoavstrijska nacistična klika v FISu onemogočiti Prevca na vsak možen naćin. Ker se tega ne zaveda in zato ni pred vsakim skokom Prevca dovolj ...prikaži večj zbran , da bi začutil , da mu nameščajo kajlo. Na odločitev v 2. seriji Wilingena delegata da zmanjša nalet za 1 mesto , se naš trener ni zavedal , da bi moral on zmanjšati vsaj še za 2 , kajti tekma je bila že odločena pred skokom . In prevc je padel v poden !

• ender3 18:07 02.februar 2026.

Pameten predvideva, vse možne scenarije,, lenuh pa čaka KAR bo pa bo, Če bi bila szs pametna bi imela naštudirane vse scenarije,, in naši bi stali na stopničkah, szs še zdaleč ne zasluši spoštovanja,, Zaslužijo pa ga naši skakalci predvsem ...prikaži večm pa družina Prevc , Še naš pes ima dva scenarija če ga vcat tišći.. Lahko se povčije v pesjaku, lahko pa počaka da gre na sprehod, Ja gadno so zajebali na szs ker niso predvdeli več scenarijev

MS 18:21 02.februar 2026.

Vsak pameten na tem forumu ima glede nebuloz ki jih producira ender3 tu di plan B ===> IGNORE ender3

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.