Magazin /magazin/vip

Predsednica Nataša Pirc Musar iskreno: "Ni mi všeč"

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 13:47 16.april 2026.

O piz.....ni ji všeč.bruka..

• Xman 14:02 16.april 2026.

Samo še obskurne babe jo sprejmejo na kosilo, še to, ker mislijo, da smo kot Benin, lačni! Muškarca, ne nas več sramotit pri svojih eu woke kolegicah s svojo patološko misandrinjo!

• ToSmJest 14:53 16.april 2026.

Mediteranska hrana itak slovi kot najboljša na svetu. Mediterancem potem nikakor ne morejo biti všeč neki nordijski zvarki. Saj so Italijani že večkrat narisali zemljevid dobre hrane, katere z večanjem radija od Italije pada.

bumbar11 15:44 16.april 2026.

Ti si zagotovo ŽENSKOMRZNIK ali TOPLOVODAR, po domače!?!

• momo2210 03:27 17.april 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 7.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Rim 16:58 16.april 2026.

Tako je življenje. Glede na super sliko, lepotca predsednika zamenja spaka predsednica.

malonaokoli 07:06 17.april 2026.

Tiste ljudi ki so si osmislili 46 glasov v DZ bi bilo potrebno obesit. Si predstavljate da bi takšna pravila kot v politiki veljala za šport. Tisti ki je najdlje skočil bi bil zadnji. Tisti ki so bili zadnji bi ...prikaži več dobili pa medaljo. No, zato je vsako leto manj volilcev, pa še manj jih bo naslednjič za ta kriminalni cirkus. Še komunizem je bil bolj življenski kot demokracija.

• dare326 15:20 16.april 2026.

Spoli niso enaki, so pa enakopravni.

rajko55 07:02 17.april 2026.

Pa koga briga, kaj pipi ni všeč.....

• slovenski3 21:32 16.april 2026.

Na njeno prošnjo jo je povabila na obisk najmanjj pomembna državica na svetu. Morda pa samo Islandije še ni videla od vseh nepomebnih držav tega sveta. Sicer je pa obsk te državice tudi sicer videti kot turistično potovanje, Ne vem, ...prikaži več ali je že bila v Sanmarinu? Resne države jo seveda niso in ne bodo vabile.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.