res neverjetno. celo ob nepomembnem in nedolžnem rojstvu otroka se radikalni levičarski anarhisti ne morejo vzdržati svojih žaljivk in ideološkega opredeljevanja. ko jim odvrneš z enako mero oz. na njim edino razumljivi način, pa si neizobražen, iq30, vojščak jj in… ...prikaži več podobne nebuloze. res poden človeškega rodu. sedaj pa @ovca, @ivo, @blayo, komentirajte do polnoči in se družite, smradi primitivni.
Tale Norma stalno nekaj pridiga o krščanskem življenju, ampak očitno sta mesene zadeve konzumirala že pred poroko, kar ni krščansko. Treba bo k spovedi!
bom filozofiral po Einstainovo : Če vzamemo ukrivljenost prostor- čas je on star 46 let ona pa 26 ! Na točki x tega prostora je on pedofil , ker je 20 let starejši ! JASNO KOT BELI DAN !
tamau@svojim staršem sem bil v ponos vedno in to z neposrednimi dejanji in načelno držo v kar se šteje,da se nism obračal po vetru,tko,kot mnogi polpismeni SDS-ovci in ljubitelji tovariša Twitota.
KARMA TVOJA BOLEZEN JE NEOZDRAVLIVA DOBRO DA NI NALEZLIVA.
res neverjetno. celo ob nepomembnem in nedolžnem rojstvu otroka se radikalni levičarski anarhisti ne morejo vzdržati svojih žaljivk in ideološkega opredeljevanja. ko jim odvrneš z enako mero oz. na njim edino razumljivi način, pa si neizobražen, iq30, vojščak jj in… ...prikaži več podobne nebuloze. res poden človeškega rodu. sedaj pa @ovca, @ivo, @blayo, komentirajte do polnoči in se družite, smradi primitivni.
kdo se oglaša......marš gnida pokvarjena
ti oprostim, ker si ga malo srknil
Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m
Ubogi otrok, kakšna starša bo imel. 😢😥😰😭
Le kake imaš ti, ki so te tako vzgojil naučili..
ČESTITAM..
Važno, da ni komunajzarski
Očitno je fino biti desničar - takoj dobiš mlajšo za ene 20-30 let:)). Jaz sem "sredinski" pa je moja mlajša od mene samo 17 let.
Ko ti kriv.. menjaj..
Pa ka j! A je to mogoče.
Ja,že v zibelki potisnjen v politiko-se mi prav smili....
Tale Norma stalno nekaj pridiga o krščanskem življenju, ampak očitno sta mesene zadeve konzumirala že pred poroko, kar ni krščansko. Treba bo k spovedi!
Tudi cerkev gleda naprej.. :-) :-)
v tem primeru je verjetno veliko fatrov, ker Norma je bila znana po lahkosti.........ZA OTROKE GRE.......malo sutra
... znana po lahkosti..?? Edinole to lahko rečeš, če misliš na osebno težo..
na njeno težo sem mislil normalno......a si ti kaj drugega pomislil.........
Sedaj bodo trije mešali meglo, Brščič je že znan Ivanov rektalni alpinist in bo verjetno dobil njagovo čestitko ob rojstvu.
Ti pa od muftija..
OMG otrok bo prfuknjen nevrotik, če bo po starših...........če je pa Primc fater bo pa še debel lažnjiv lenuh zraven.......
Bolj fuknjen od tebe gnoj levičarski ne more bit.
jaz sem desničar ravno tak kot Janša tudi on ima na suknjiču znotraj pripeto rdečo zvezdo, če nisi vedel....vidiš ko nič ne veš.......
@ karma, kaj pravta na to, od tebe, tvoja starša..??
takoj ko napišem resnico me desničarska golazen napade.........mater a ste Janšisti cepljeni proti resnici...........
@ f5 - starše vprašaj..
KARMA, tudi šifra ti nič ne pomaga, če si kreten
pa saj bi ga lahko skoraj označili za pedofila zaradi razlike v letih !
Pedofil NI zaradi razlik v letih..!!
bom filozofiral po Einstainovo : Če vzamemo ukrivljenost prostor- čas je on star 46 let ona pa 26 ! Na točki x tega prostora je on pedofil , ker je 20 let starejši ! JASNO KOT BELI DAN !
Tebi je jasno samo to, da je dan jasen..
Ta dva sta tko grda,da bosta morala ta prvega otroka ubit!😂🤣😊
Kreten!
Svojim staršem si res lahko v ponos, pa sebi tudi.
tamau@svojim staršem sem bil v ponos vedno in to z neposrednimi dejanji in načelno držo v kar se šteje,da se nism obračal po vetru,tko,kot mnogi polpismeni SDS-ovci in ljubitelji tovariša Twitota.
Ne vem, a sta bla tvoja v diklema, al sta se pa sprijazinila s tem kakršen pač si..