Govna epidemiološka, to je dokaz, da vam tudi ovce več ne zaupajo. Kuga tisočletja ste vi z vašo globalno covid mafijo. Prihaja dan maščevanja, ko boste klečali in prosili milosti.
Sej je vseeno za čim je umrl, 500 folka mu je pilizal roko, mogoče še kakšen pes. Če je bilo samo par od teh lizunov kužnih, jih bo čez par dni 200. Verjetno bo kdo od njih še gliste fasal...
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku.
To počnem ........ >>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Pa komaj 16 let je imel
Govna epidemiološka, to je dokaz, da vam tudi ovce več ne zaupajo. Kuga tisočletja ste vi z vašo globalno covid mafijo. Prihaja dan maščevanja, ko boste klečali in prosili milosti.
Umiri se poba. Čustva na stran.
Umrl za covid hahahaha... kdo pa ni zadnje leto? Bedaki tromotorni.
Sej je vseeno za čim je umrl, 500 folka mu je pilizal roko, mogoče še kakšen pes. Če je bilo samo par od teh lizunov kužnih, jih bo čez par dni 200. Verjetno bo kdo od njih še gliste fasal...
Upam, da so se vsi okužili.
Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na plačo znašal 26385 USD, samo 3 ure sem delal na prenosnem računalniku. To počnem ........ >>>>>>>>>> www.DouCash.Com
Baje je bil tudi Vučič na pogrebu. O, JJ s kakimi se družiš,
ni mi potrebno ugibati s kom se ti družiš!
Bolano...,kaj takega mislim,da se tudi hrvati ne bi spomnili,pa čeprav slovijo kot največji pacienti na Balkanu.
To je že blo... v prvem valu je pobralo enega izmed ruskih popov, slika je bila na las podobna... 1000 folka mu je polizalo roko...
po tvojem pisanju si ti prvi pol so pa te ko ližejo!
Hvala bogu,da smo pred 30.leti zapustili tako gnilo državo kot tudi narod.Največja škoda je ,da smo kadarkoli bili sploh skupaj.
Če ne bi bili skupaj, obstaja velika verjetnost, da Slovenije danes sploh ne bi bilo.