Slovenija /slovenija/crna-kronika

Nosečnico tako pretepel, da je izgubila otroka, zdaj nove obtožbe

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    kapucino 07:21 25.junij 2026.

In kaj tak človek sploh počne na svobodi?Zvezat z verigo in ga za noge obesit pred parlament naj se posuši

• BenX 09:29 25.junij 2026.

Tako je. In potem mi take gnoje še redimo.

Leon 10:05 25.junij 2026.

Samski oče treh otrok, ki je končal sedem razredov osnovne šole in prejema 470 evrov socialne pomoči,....plus otroške dodatke ! Ob tem ne plačuje elektrike , prehrane za otroke zato mu ostane dovolj časa za kriminal . KRIVOSODJE .

• maček 07:35 25.junij 2026.

Zakonodaja v vsem svoji nemoči.za take ni milosti.

Leon 10:09 25.junij 2026.

Temu se reče krivosodje in ne nemoč zakonodaje. Sodniki se ne sklicujejo na zakonodajo marveč so krivec medsebojni boji z odvetniki in tožilci . Denar sem namerno zamolčal .

Garancija 08:33 25.junij 2026.

Me zanima kakšno kazen bi dobil,če bi pretepel sodnikovo hčer

Garancija 08:35 25.junij 2026.

Obvezno bi morali za take hude storitve uvesti takojšnjo smrtno kazen,pa bi videli kako bi se nasilje takoj zmanjšalo,ampak če se eliti nič ne zgodi je pač vse v redu

• SlavkoKrizman 08:09 25.junij 2026.

Kaj ta golazen še počne v naši državi?

• Luksi 10:10 25.junij 2026.

In takšnemu naše sodstvo prisodi par mesecev, po možnosti pogojno! Včeraj smo poslušali predsednico, ki nam je pridigala o omalovaževanju določenih institucij, kamor sodi tudi sodstvo. Ravno takšne sodbe so vzrok in popolnoma se strinjam, da to ni pošteno, kar ...prikaži več je treba tudi zelo glasno povedati, sicer se nikoli ne bo nič spremenilo. Takšnega neuravnovešenca bi vsak normalen sodnik odstranil iz družbe za vsaj 30 let.

• Ender.3 08:42 25.junij 2026.

prokleti migranti

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.