• Svet

Nov davek za oblačila s Sheina in Temuja: Do 12 evrov na kos

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bandit 19:41 04.september 2026.

Gledam danes reklamo od Mercurja. Zložlive lestve višine 3,2 m cena 160€. N temuju identične sem plačal samo 48€. Pa še za 40 cm so višje. Kdo tle koga j v glavo?

NickMason. 05:25 05.september 2026.

čez kratek čas ,leto ali dve boš zvedel za odgovor,ali pa še prej

• Rim 19:00 04.september 2026.

Čista kraja Frncozov, ki so njihovi oblačilni industriji Kitajci huda konkurenca. Pa je prav lahko kaj od njihovih izdelkov narejenih na Kitajskem.

• Jackd 20:48 04.september 2026.

To da plačujemo 300% več v slovenskih štacunah kot v kitajskih za isti izdelek.

• Smetfor 21:01 04.september 2026.

Jebena E.U. vn iz te smrdljive greznice. Ko smo bili samostojni smo imeli znatno večjo kupno moč in višji standard. Danes pa proste meje in bruseljsko diktaturo. VEN!

omega_v6 22:52 04.september 2026.

Prej je ta lopovska EU vso proizvodnjo selila na Kitajsko zaradi POCENI delovne sile!! Sedaj,ko Kitajci delajo za 300%cenejšo robo jim pa gre v nos!! Evropski delavci niso bogataši,da bi kupovali copate za 150 evrov in hlače za 100 evrov!!… ...prikaži več Seveda ti euro poslanci z plačo 10000 evrov si to gladko privoščijo!! Komaj čakam,da ta EU razpade!! Britanci prav lepo živijo,ker so se znebili tega EU bremena!!

• Ender3 21:33 04.september 2026.

Koga EU ščiti, če omejuje konkurenčnost? Takšen protekcionizem nikomur ne služi in finančno obremenjuje potrošnike unije. EU se in se bo izmišljala davke za denar, ki ga pošilja kot pomoč Ukrajine. Vse te miljarde, ki izginjajo brez nadzora in učinka… ...prikaži več skorumpirane Ukrajine je tako najlažje pobrati. Namesto, da v korist vseh podpišejo prosti brezcarinski trgovinski sporazum. Kitajska ni grožnja , je pot in smer vsesplošnega napredka.

• graf 01:38 05.september 2026.

kupil na Temuju pred kratkim par artiklov , cena artiklov je bila 33€ , plačal sem pa 57€ ! Prehitro sem kliknil pay in potem nisem hotel stornirat naročila , sem jim pa že javil da se to ne bo… ...prikaži več več ponovilo in če želijo še kaj tržiti naj se prilagodijo temu EU davku na foušijo ! So mi odgovorili da je treba plačevat davke , za odgovor so dobili sredinec ...

• bobubob 23:45 04.september 2026.

Jugovina, prihajamo ! Še Tita moramo določiti, partijo imamo že.

• Toma 00:24 05.september 2026.

Sedaj je kitajska roba najceneja na Amazonu. AE je nasvidenje!

malonaokoli 05:03 05.september 2026.

Nikoli nisem kupovala predmetov ki jih ne vidim, pošlatam, probam in plačam...splet je za branje in nič več kot to. Denarnico pa spoštujem.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.