Popotnik

Nov davek za turiste razburil sobodajalce: "Ne bomo dežurna molzna krava!"

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dr3k 11:35 03.julij 2026.

Potem lahko uvedemo še 1€ prispevka za pomoč razvoju logističnih centrov, pa 1€ za pomoč razvoju AI strežnikov, pa 1€ za pomoč prostitutkam pri digitalizaciji njihovih storitev, pa 1€ za pomoč izobraževanju alkoholikov pri pripravi pravih koktejlov..

• Jernej65 12:15 03.julij 2026.

Jaz bi predlagal še 1 evro za pomoč Stevanovičevemu poslancu, da krota ne bo tako uboga.

• sandi76 13:38 03.julij 2026.

Pa zakaj samo 1 €, saj lahko tudi več !

• Jernej65 11:18 03.julij 2026.

No kmetje s kmečkim turizmom, kdaj bo traktorski karneval v Ljubljani, okrog parlamenta. Pa ste dočakali te, ki vas bodo začeli molsti.

• Grunf 11:23 03.julij 2026.

Bi bilo zanimivo vedeti, v katere žepe gre t.i. promocijska taksa. Sicer je očitno da so ene idiote zamenjali drugi. Vsak dan bolj.

Leon 11:25 03.julij 2026.

Predlog ministrstva za kmetijstvo, po katerem bi za vsako turistično nočitev uvedli nov namenski prispevek v višini enega evra za podporo gorskim kmetijam in razvojnim projektov kmetijstva ...To je nov davek za poležavanje na plažah in bazenih, namesto ,da bi ...prikaži več pasli krave in sušili seno med dopustom kot v času komunizma.

• sandi76 13:37 03.julij 2026.

Se je že začelo. Puklasti s svojo klapo že pobira davke , uvaja nove... ob tem, da je obljubljal nižje davke in da ne bo uvajal novih. Še kakšen naivec verjame obljubam ?

kapucino 11:53 03.julij 2026.

Vprasaj janšo

• optimist11 11:58 03.julij 2026.

Enako butast predlog , kot predlog Kokotove za obdavčitev psov.

• Jackd 11:45 03.julij 2026.

Stanovanje, hišo ki sem ga kupil, zgradil in plačal vse davke, kaj ima država terjat od mene davek če jaz oddajam stanovanje komurkoli, čista lopovščina znate v tej vukojebeni še kaj drugega kot krast.

• eeee 12:24 03.julij 2026.

Zmeren davek na prihodek je sprejemljiv. Se pa strinjam glede obdavcitve samega premozenja. Eni so pac tišcali denar v banki, drugi kupovali delnice, tretji zlato, cetrti cegle, peti pa so vse pognali. Ampak kaznovani so samo tisti, ki so svoje ...prikaži več prihranke pretopili v cegle. Ni logike in ni pravicno.

• miho 11:29 03.julij 2026.

Niso molzna krava, ampak bankomat.

• miho 11:30 03.julij 2026.

Zanima me, kam gresta turistična in promocijska taksa, ki se že plačujeta od nočitev?

• indigokid 12:30 03.julij 2026.

vse nepremičnine v Sloveniji bi morali nemudoma po hitrem postopku nacionalizirati in pričeti z oddajanjem, ne pa da so neki posamezniki kar lastniki, to je skregano z vso logiko, kako je lahko nekdo lastnik nepremičnine, lol ... to je lahko ...prikaži več samo država in čisto nihče drug

• atamama 13:37 03.julij 2026.

Tisti ki jih je prodajal je ravno umrl.... stanovanje za5jurjevpress

• sandi76 13:40 03.julij 2026.

Ti pa očitno nisi ustvaril ničesar, drugače ne bi klobasal take neumne ! Za take je mesto v Severni Koreji !

Leon 13:54 03.julij 2026.

Indigo...ne izzivaj sreče ,da ne motiviraš kakšnega ministra na vladi ...

• lucas18 12:24 03.julij 2026.

Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.