Kaj imajo teroristi s tem???? Aja, Hrvati so teroristi???? Ne bi se čudil res ne. So ali niso ne vem, dol mi visi, če sem povsem odkrit, vem pa da so lažniva golazen in nacionalisti, da ni večjih. Kar naj… ...prikaži več EU vidi kakšen gnoj je med nami!!!!
Treba vs slovence nabit na rn velk. Kurac da se vid da niste pomenbni bli nikol na balkanu pa toti srbi so tud pametni sam se ta debilcek nezeveda da ta srpska vojska nebo koristla ptoti eu i natu zaradi… ...prikaži več njega se lahko srbija zbrise z tega sveta!!! Sj to bi blo lepse
prefinjeni ustaši in prefinjeni četniki se gredo nadmudrivanje. Zaradi takih smo enkrat ze fasali vojno na balkanu, ko je zaradi njih na povrsje izplavalo govno od cloveske vrste, ki je naslo svojo legitimnost v zgornjih prefinjencih. V njihovem imenu klalo.
Plenkovič je za civiliziran pogovor-to pomeni, da v pogovoru velja samo tisto kar ustreza Hrvaški, vse drugo je brezpredmetno.
Tuki sodeluje eu saj mora ustrezati usem ter da ohranijo mirno kri da ne pride do vecjih konfliktov debil
Vsi vemo kaka golazen so Hrvati. Nihče jih ne mara in to ravno zaradi zahrbtnosti in lažnivosti kar je edino kar imajo. Fuj golazen gnusna!!!!
Popusis jim kurac sej se ne cudmo da so teroristi v siriji mislili da je slovenija del hrvaske hahah
Kaj imajo teroristi s tem???? Aja, Hrvati so teroristi???? Ne bi se čudil res ne. So ali niso ne vem, dol mi visi, če sem povsem odkrit, vem pa da so lažniva golazen in nacionalisti, da ni večjih. Kar naj… ...prikaži več EU vidi kakšen gnoj je med nami!!!!
Hrvatje so najbolj osovraženi narod bivše Juge in za to so si čisto sami krivi kar pocnejo
Drgac so slovenci pa kosovcani tako da tiho
Polak če sem jaz kosovcan potem si ti hrvaški hrček ki ga je rodila glista
Mislim, da so to samo provokacije in nagajanje enih in drugih.
Treba vs slovence nabit na rn velk. Kurac da se vid da niste pomenbni bli nikol na balkanu pa toti srbi so tud pametni sam se ta debilcek nezeveda da ta srpska vojska nebo koristla ptoti eu i natu zaradi… ...prikaži več njega se lahko srbija zbrise z tega sveta!!! Sj to bi blo lepse
Mi Kekci bomo prej dobili prdec crknjene kobile kot več od polovice Piranskega zaliva...
Men bi bilo všeč če se bi Srbi in Hrvati šli spet mal pobijat.
Men pa da bi poklaluse slovence
Mi Kekci bomo prej dobili prdec crknjene kobile kot tričetrt Piranskega zaliva...
prefinjeni ustaši in prefinjeni četniki se gredo nadmudrivanje. Zaradi takih smo enkrat ze fasali vojno na balkanu, ko je zaradi njih na povrsje izplavalo govno od cloveske vrste, ki je naslo svojo legitimnost v zgornjih prefinjencih. V njihovem imenu klalo.
Kaj ima na komemoraciji za civilne žrtve vojne, delati vojni minister? To je za vas normalno?