Slovenija
8276 ogledov

Nov incident v romskem naselju pri Novem mestu

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lojs 13:31 14.september 2022.

ne vem zakaj mediji ne odprete posebno rubriko "romska problematika", za tiste, ki jih njihova kriminalna dejanja zanimajo

• Toma 13:38 14.september 2022.

Kaj ni zanimivo? Streljajo, sekajo, režejo, požigajo hiše, gozdove in smetnjake, kamenje mečejo, z neregistriranimi vozili se pijani vozijo... Sedaj imajo po novem še gladiatorske igre zaletavanja!

• lojs 13:51 14.september 2022.

ja, zelo zanimivo, sploh za tiste "normalne" državljane, ki morajo živeti v takem okolju med takimi norci, blazno zanimivo

• jurij2 14:13 14.september 2022.

Njihova pravica je da zivijo po svoje.pustite da uredijo po svoje.kar ostane z velikim buldozerjem zagrnit da nebi slucajno kaj ostalo

• h4ck3r 14:49 14.september 2022.

lojs...mislim da bi bila to najbolj aktivna rubrika, ampak kaj ko se ne objavlja vsega, niti kratic se ne sme, kot pri navadnih državljanih. :-)

Anion6anion 14:32 14.september 2022.

Glede na število obravnav na policiji si oba zaslužita Pahorjevo jabolko navdiha. 🤗

Anion6anion 14:34 14.september 2022.

Cigani vsi na socialni podpori in vozijo drage avtomobile , od kje jim denar in kdaj bodo zaceli opravljati vozniški izpit? Glede na nepismenost mi ni jasno kako bodo naredili CPP!!!

• rd2dmk2 14:32 14.september 2022.

hm, kam je šla ograja z meje ?

• smoljo 14:12 14.september 2022.

Torej epilog,eno črtico dobita v kartoteko in teraj dalje ...naslednjic pac pride ta črn avto,namesto plavih in fluroscentno rumenih ....simpl

• pravičnik77 14:31 14.september 2022.

Jaz pravim, da dokler se med sabo točejo, streljajo, grozijo ipd. tja sploh nebi policije pošiljal, eventualno mrliški avto, za odvoz v krematorij in vrnitev nazaj, s tem da prevoz eksra plačajo.

• marko345 14:45 14.september 2022.

A z boni janšizma?

• h4ck3r 14:52 14.september 2022.

smoljo...kakšna kartoteka? mene je policist vprašal, ko sem želel prijaviti trčenje s pobegom in sem povedal kdo je bil, če res mislim podat prijavo in njemu narediti samo delo. Ker učinka menda tako ali tako ne bo, pa sem jih ...prikaži več imel na kameri. No ta drugi policist, veliko mlajši se je strinjal z menoj da bo potrebno nekaj spremeniti, a kaj ko ima "starešina" zadnjo besedo, meni pa je škodo tako kasko kril. Mi je napisal poročilo o trčenju na parkirišču potem :-D

• smoljo 15:33 14.september 2022.

H4,pise v članku koliko ovadb in prekrškov ima ..torej bo samo 1 crtica ....no to da je tebi starešina to rekel,bi mel pa z mano vec dela,ko bi stopla do komandirja itd

• h4ck3r 15:53 14.september 2022.

smoljo...pa ja tudi sam sem imel takšen namen, ampak potem preračunaš, vložen čas za neznan rezultat. Poleg tega, je škodo krila zavarovalnica in zadeva se je pozabila...no so pa vsaj cigani začeli uporabljati drugo pod med njihovimi "rezidencami". :-)

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.