KROKODIL JE KROKODIL,MAGISTER TEKSTILA...ŽENA MOJA JE NAVADNA DELAVKA,KI NIMA POJMA,KAJ JE MODA,SAMO Z ENO IZJEMO,ONA JE 3X MAGISTER MODE...ssRUDOLF ,ZAKAJ IMAŠ TOLKO MINUSOV,VPRAŠ SE....
To z modo se včasih res zgodi , kajti nobeden ni ne kreator , ne dizajner , ne stilist . Pri vas pa npr . zaposlujete oz. dajete delo novinarčkom , katere nam pod tem predstavljate z njihovii prispevki ,… ...prikaži več za katere pa vsi , ko preberemo članek kozlamo . Pa saj svoje otroke ja ne morete izpostavljat posmehu , a ne de da res. Še vprašanje . Kdaj mislite prispevke objavljati z polnim imenom pisca članka ? Kdo je pa tolk ubrisan , da bi se hotel sploh podpisat pod svojo pisanijo, če ve da mu je članek prispevek gnoj .
morda je pa res lep, morda ima pa res ku...med nogami !! Dragec - LOL !!
Nikoli nisem sodil človeka po obleki,sam nekdo ki predstavlja državo pa bi moral bit primerno oblečen,ali se motim???
Na sliki je takšna , kot da jo je pravkar krava povrgla, !!! Se opravičujem žvalem za primerjavo , vendar, kdor si jo ogleda, slika ne laže !!
Dobre noge , prava višina , prava baba, ne pa majni štepselni al pa krivonožni plešci !
devojka sa sela, noga mi je........
Lenčka ma tolko dela, da nima cajta za sebe.Dajte ji ibercug, se bo najbolj komot počutla!!!!!!
dragec, nehaj pit!!!!!!!
Kaj ste pa od cvirntrajbarce pričakovali?
Jaz tudi
Kmet_ica je kmet_ica pa naj se oblece kot hoce, mene prime jokat ko jo slisim govoriti z njenim partizanskim poudarjanjem.
KROKODIL JE KROKODIL,MAGISTER TEKSTILA...ŽENA MOJA JE NAVADNA DELAVKA,KI NIMA POJMA,KAJ JE MODA,SAMO Z ENO IZJEMO,ONA JE 3X MAGISTER MODE...ssRUDOLF ,ZAKAJ IMAŠ TOLKO MINUSOV,VPRAŠ SE....
Norci se kregajo zaradi neke kure, mogoče pa dobro potegne.
Samo pastirska palica pa venček marjetic na glavo in Heidi je naša!!!!!!!
take vsaj po postelji ni treba iskat
Mene pa moti domobransko belogardistično vlečenje...
Dolenc, ali si še kar zaljubljen? Lepo.
To z modo se včasih res zgodi , kajti nobeden ni ne kreator , ne dizajner , ne stilist . Pri vas pa npr . zaposlujete oz. dajete delo novinarčkom , katere nam pod tem predstavljate z njihovii prispevki ,… ...prikaži več za katere pa vsi , ko preberemo članek kozlamo . Pa saj svoje otroke ja ne morete izpostavljat posmehu , a ne de da res. Še vprašanje . Kdaj mislite prispevke objavljati z polnim imenom pisca članka ? Kdo je pa tolk ubrisan , da bi se hotel sploh podpisat pod svojo pisanijo, če ve da mu je članek prispevek gnoj .
Vprašaj fante s tekstilne šole v Kranju.?Eni pravijo, da je bila v garderobi po pouku kar vrsta.?
dragec, pojdi po pomoč na pristojne službe in jim ne pozabi omeniti, da se ti JJ prikazuje cel dan. po moje si za resno obdelavo
Na sliki je takšna , kot da jo je pravkar krava povrgla, !!! Se opravičujem žvalem za primerjavo , vendar, kdor si jo ogleda, slika ne laže !!