Slovenija

Novi načini prevar, lahko nas skrbi

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • AnzeSmolej 12:18 27.junij 2026.

Tukaj nekaj manjka,. Samo zato ker ga je nekdo poklical preko whatsapp ni nalozil kar mimo uporabnika telefona aplikacijo ali karkoli. Pregovoril je uporabnika da nalozi nekaj, da klikne nekaj, vedno je potreben vnos oz potrdilo uporabnika telefona.

• atamama 13:32 27.junij 2026.

Zanimivo..... ravno danes sem dobil od bolha.com, da preverim račun sicer bo neaktiven.... in sem se potrudil, preko telefona, ki ga imam v te namene, akceptiral in potrdil moj ''fake'' mail. Zanimivo preko Anglije me je skušal nategniti Poljak...

mahatma2 14:49 27.junij 2026.

Nisem strokovnjak , toda ali je možno naložiti nekomu na telefon aplikacije , če ga samo pokličeš preko whats app ali pa preko viber. Po mojem brez nekega soglasja lastnika telefona je to nemogoče. Bom pa malo raziskoval , če je to možno.

StarMačk 14:57 27.junij 2026.

Tole o nalaganju aplikacije na tuj telefon brez vednosti in zagona s strani lastnika pa je fino za lase privlečeno in nevredno nekoga, ki naj bi imel višjo izobrazbo! Popolnoma na daljavo, brez kakršne koli interakcije ali fizičnega dostopa do ...prikaži več telefona, tega ni mogoče storiti, ker vsaka namestitev zahteva fizični dostop do naprave ali pa odobritev lastnika...

• wolfenstein 15:55 27.junij 2026.

Nobena izobrazba ti ne da pameti. Če jo imaš, jo imaš, če je nimaš, ti je tudi izobrazba ne bo dala. Dokazano vsak dan znova.

• eeee 16:06 27.junij 2026.

Macek, lahko si jo namestìs sam nevede z odpiranjem neznanih priponke, je v resnici setup.exe. Folk pogosto kar klika in potrjuje in sploh ne bere, kaj jim naprava sporoča. Se vedno pa potem po mojem vedenju rabi kodo za oddaljeni ...prikaži več dostop. So pa tudi razni programi, ki sledijo vse, kar uporabnik dela na compu oz. na telefonu.

• eeee 16:00 27.junij 2026.

Reciklaža

prijatelji 16:30 27.junij 2026.

je že lastnik telefona omogočil dostop na takšen ali drugačen način. Z enim napačnim klikom.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.