le kdo ima toliko časa da tolk pretanka? danes je več ali manj vsak zaseden, nimam časa ... hmm kaj torej počne filme tanka ... pa tolk jih je po tv po v knjižnicah in še kje ... seveda natega… ...prikaži več !!!, kaj pa drugega
Meni pa je pohlepni monopolist telekom z prvim aprilom za 80 % znizal enote v paketu dostopni A ...prej sem imel 120 minut iz slo v eu sedaj le se 20 ,prej sem imel 20 giga v eu sedaj se… ...prikaži več samo 7 seveda je po telekomovsko cena ostala enaka.
Hvala bogu so me s tem koncno prisili da sem se jih resil in vse druzinske mobilne stevilke televizijo, net in stacionarca prenesel na ugodnejsega in postenega ponudnika in druzinskemu proracunu prisparal 43 € mesecno. Telekoma sigurno nikdar vec.
le kdo ima toliko časa da tolk pretanka? danes je več ali manj vsak zaseden, nimam časa ... hmm kaj torej počne filme tanka ... pa tolk jih je po tv po v knjižnicah in še kje ... seveda natega… ...prikaži več !!!, kaj pa drugega
Meni pa je pohlepni monopolist telekom z prvim aprilom za 80 % znizal enote v paketu dostopni A ...prej sem imel 120 minut iz slo v eu sedaj le se 20 ,prej sem imel 20 giga v eu sedaj se… ...prikaži več samo 7 seveda je po telekomovsko cena ostala enaka. Hvala bogu so me s tem koncno prisili da sem se jih resil in vse druzinske mobilne stevilke televizijo, net in stacionarca prenesel na ugodnejsega in postenega ponudnika in druzinskemu proracunu prisparal 43 € mesecno. Telekoma sigurno nikdar vec.
Brez skrbi, bodo že podražili tekom leta.
Končno! Super, da so to uredili... Sem bil vsak mesec na robu;)
Top!! Telemach, odlično;)