Največji profit ima Matoz. Kam se bo prislinil, ko ne bo več Popovičevih svinjarij zagovarjal na sodišču? Pravzaprav sem iz drugega konca Slovenije, pa sem srečal tri ženske, ki so čakale na rezultat in vse tri so rekle: Končno je… ...prikaži več odletel kot gumb od gat. No ja, če pa bodo nove volitve, pa mislim, da Koprčani le niso popolnoma zaslepljeni z lepimi besedami tega " kljukca za svoj žep" in bodo pravilno odločili. Je pa res to njihova stvar, a ne?
Luzer bi rad postal kralj. Narobe svet.
Razveljaviti volitve in jih ponoviti. Vse ostalo bo glede na vpletene živi cirkus.
Največji profit ima Matoz. Kam se bo prislinil, ko ne bo več Popovičevih svinjarij zagovarjal na sodišču? Pravzaprav sem iz drugega konca Slovenije, pa sem srečal tri ženske, ki so čakale na rezultat in vse tri so rekle: Končno je… ...prikaži več odletel kot gumb od gat. No ja, če pa bodo nove volitve, pa mislim, da Koprčani le niso popolnoma zaslepljeni z lepimi besedami tega " kljukca za svoj žep" in bodo pravilno odločili. Je pa res to njihova stvar, a ne?
S....a noce od korita!
Mali in veliki ne verjameta volilni komisiji?
https://www.regionalobala.si/novica/andraz-tersek-v-primeru-zelo-tesnega-volilnega-izida-je-brez-pravnega-dvoma-na-mestu-najmanj-ponovno
mph, kaj je pa "stvarno utemeljen dvom", ki ga omenja strokovnjak Teršek??? A je majhna razlika že lahko STVARNO UTEMELJEN DVOM???
7 glasov pri desettisočih je več kot dovolj razloga za ponovitev. Povsod v svetu.
Ma sami ste si krivi Koprčani kaj ste ga pa SPLOH volili!!!