Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
A spet rekord :D Vsak dan rekord, smo dežela rekordov postali. :D Nimate več kredibilnosti, mislim, da folk več ne pada na te poskuse ustvarjanja panike :)
Rekordno je tudi illegalno prečenje meje (migracije prinašajo tudi bolezni.. npr prihod Kolumba v J. Ameriko.. .. Rekordno je tudi število testiranj... veliko rekordov se podira.. Ne zavajajte.. Ste bedni.
A spet rekord :D Vsak dan rekord, smo dežela rekordov postali. :D Nimate več kredibilnosti, mislim, da folk več ne pada na te poskuse ustvarjanja panike :)
Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com
Ni vsak dan rekord, slabo/površno spremljaš.
@blayo eni nimamo časa spremljati vse nebuloze in idiotizem povezan s to corona plandemijo ;) Ampak sem vesel, da ti spemljaš ;)
Jaz sem pa vesel da si ti vesel...
Rekordno je tudi illegalno prečenje meje (migracije prinašajo tudi bolezni.. npr prihod Kolumba v J. Ameriko.. .. Rekordno je tudi število testiranj... veliko rekordov se podira.. Ne zavajajte.. Ste bedni.
ne zavajajo. predlagam da se okuzis in sprobas. you might get lucky.. in bos sel po neobstojeci tezki verziji bolezni. pa da te vidimo junaka potem.
Seveda zavajajo.. Pravijo, da je število obolelih rekordno.. s tem strašijo, zavajajo in prepričujejo javnost, da so se prenosi okužb pohitrili..
Zavajali ne bi v primeru, če bi normalizirali podatke.. npr, da bi število obolelih delili s številom testov in bi tako gledali trende..
NeAnonimni, to kar praviš bi bilo res, če bi testirali naključno tako kot so Korejci. Pri nas se testira samo potencialno okužene.
NeAnonimni, katero bolezen so prinesli ilegalni migranti, ki je do zdaj še nismo poznali? Ti pa povem kaj so zares prinesli... gensko diverziteto ;)