Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com,
Nam bodo Avstrijci malo razjasnili zadevo.
Na čigave stroške je obiskala pijateljico.?
Pardon,si je prijateljica plačala pot v rusijo z našim denarjem?
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com,
Ne laži, ne laži mi. Nataška vedno bolj se zapletaš v neresnice.
kurbarija ne prinese nič dobrega
Propaganda
Tudi jaz sem bil/a 2 krat v Rusiji. In kaj sedaj?
Kaj si dvospolnik?🤣 bil, bila...tralala..🤣
Black cube še vedno 100x bolj problematična od te nepomembne zadeve.
Prej obratno, če imaš kaj soli v glavi!
bodo pokazali še kakšne 3-4 posnetke in boste luzerji NVO in ostali socialni podpiranci spet obračali zgodbe.
Je pa ruska prijateljica lepa megla za skrivanje Izraelcev... neodvisninovinarjipress
To pa ne, to bo se mega afera, ko se bo izkazalo, kdo je spijon !