Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
156718 ogledov

"Nova bolezen prihaja"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 15:44 01.januar 2025.

Virus bebavus nacizus je ušel iz kleti..

Slayer 19:36 01.januar 2025.

Tole je nekaj za pičkici IQ20 in MS,pomoje že vihata rokave!!!

• Nevica 09:18 02.januar 2025.

Ti si pameten, ki meniš, da leteče podghane ne prenašajo skrajnih političnih bolezni....Slovenijo lahko odreši le ptičja gripa in totalno očiščenje komunističnih ostankov, odvzetje privilegijev tistim, ki nas celo več kot trideset let po osamosvojitvi še vedno izkoriščajo in lepjop ...prikaži več na Balkan in Kavaški klan - namesto Evropo!

luckyss1 09:53 02.januar 2025.

Kar se komunističnih ostankov tiče, začni kar pri Janši

• bobubob 15:20 01.januar 2025.

Glede na število laboratorijev, ki se trudijo vzgojiti nove še pogubnejše nadloge kot je bilo nedavno kovid 'cepivo', nič čudnega. Ne bo le ena letno, pač pa mesečno. Vse zato, da bi manj mislili pa več ploskali. Vsak svojemu levo'desnemu' ...prikaži več piromanu, komu pa !

• sam1 16:19 01.januar 2025.

Ja,če bi imeli na ablasti neko drugo združbo,ni rečeno,da ne bi bili omejeni na gibanje v svojih občinah in spet nakupili za milijonske vsote nepotrebnih zaščitnih sredstev.......

• Nevica 09:23 02.januar 2025.

Ja zaradi tega imamo sedaj ljudi, ki umirajo po hodnikih - temu se reče zdravstvena reforma, ki je utišala vse informacije o kužnih boleznih in ljudje crkujejo, sicer ne umirajo tako množično, so pa zelo bolni tudi po 14 dni ...prikaži več skupaj in več......Pa se Golob tudi sprdne ne, bo šel raje na Maldive, podražil RTVS, dvignil še par davkov, tistim, ki oskrbo potrebujejo nabil stroške oskrbe, ki je nimajo, milijonarje opravičil davka na nepremičnine,....Tina se bo šla pa še malo afnat med prizadete otroke

• Kmodri_ 22:18 01.januar 2025.

V njegovi glavi! Spada v Polje zaradi zblojenosti! Samo povem....

Uršula_aLiar 22:33 01.januar 2025.

Blaž ali po domače mali nategunček!!!

• Pierre 19:02 01.januar 2025.

Nihče ni prerok v svoji domovini....

• Ender3 15:18 01.januar 2025.

Trumb-butalizem že deluje pričakovati je planodemijo..

• Nevica 09:14 02.januar 2025.

Take kot si ti bo reba pospraviti najprej, ker "koristni idioti" služijo le levičarski eliti, in se poserjejo na slovenski narod in vse ostale ljudi, ki trdo delajo in se od tega redi samo država, Trenutna oblast je genocidno naravnana ...prikaži več proti starejšim in proti mladim. Za starejše ni pokojnin niti oskrbe, za mlade ni stanovanj in jim vsiljujejo samo splav in slabo izobrazbo. Na tak način ne preživi noben narod!

• PasjaProcesija 19:45 01.januar 2025.

Blaževa napoved za 2024 je imela naslov "Grozne karte, res mi je žal, da sem sploh pogledal". Za 2024 je napovedal neko obliko vojne. V 2024 se v širši okolici ni odprlo nič podobnega. V 2024 naj bi Slovenija po ...prikaži več standardu prehitela Španijo. V Indiji naj bi bila naravna katastrofa, v Franciji politični udar, težave v Egiptu in Mehiki itd. Moramo počakati do kitajskega novega leta? https://www.zurnal24.si/magazin/vip/vedezevalec-blaz-o-2024-grozne-karte-res-mi-je-zal-da-sem-sploh-pogledal-417079

• Kmodri_ 01:59 02.januar 2025.

Jaz vidim, da bodo pospravili Dumpa in Putlerja!

• Nevica 09:10 02.januar 2025.

Mislim, da bo kmalu open season na perjad....., sicer bo konec Slovenije! Dokler ne opravimo s komunizmom ne bomo imeli prave demokracije niti enakopravnosti niti napredka....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.