Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
zapadlo bo od 40 do 50cm svežega snega, kar je pa že skoraj pol metra ... to pa ni tako malo, sploh pozimi , sicer pa na kredarci ga bo še več, kaj pa to?
ne nabivajte lazi ker ga bo 5 cm na dolgem butale
Po nižinah do 1200m bo padal dež. Šele v sredogorju (od 1300m naprej) bo zapadel sneg,zato je nepotrebna panika,ki jo vsak dan servirate!!!
kje ,na triglavu
30cm po dolžini
Ma ja? Resno al ki? U le nekaj urah bo zapadlo 20 centimu?!? Lokalno Tut 30!!! In to januarja!!! Neverjetno!!! Bralci u šoku!!! Abnormalno vreme,res.
Mislim, da je napoved namenjena cestarjem ,ki jih sneg vedno preseneti .
Bomo videli. Sneg je vsekakor dobrodošla stvar pozimi v naših krajih.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
zapadlo bo od 40 do 50cm svežega snega, kar je pa že skoraj pol metra ... to pa ni tako malo, sploh pozimi , sicer pa na kredarci ga bo še več, kaj pa to?
na dolzino ze mogoče
Po nižinah do 1200m bo padal dež. Šele v sredogorju (od 1300m naprej) bo zapadel sneg,zato je nepotrebna panika,ki jo vsak dan servirate!!!
a ne vidš, da gre za sarkazem, malo se je treba zabavat, za paniko se obrni na novinarje
Ni nate letelo.
Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m