Slovenija

Nova poteza koalicije: Na mizo dali referendum o RTV-prispevku

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dare326 22:26 23.julij 2026.

Ukiniti Kučanov megafon in agitprop.

• jakec1575 17:41 23.julij 2026.

rtv je zelonpomembna ustanova, hrani filmsko dediscino oddaj, obstoja, izvaja super otroski program, dokumnetarce in drugo. rtv ni ena politicna oddaja, ki nam ni vsec.

• oneh 18:25 23.julij 2026.

Naj se video arhiv in super otroški program (pa še kaj) financirajo iz proračuna na podlagi programa dela, ne pa da na osnovi elektro priključka pobirajo obvezno dajatev pol pa še dodatno dobivajo dena iz proračuna. Za tiste, kateri želijo ...prikaži večo pa naj plačujejo še naprej- prostovoljno, ne obvezno!

• Naklonsky 19:51 23.julij 2026.

Arhiv smo finacirali vsi državljani preko RTV prispevka! Torej je država, kot predstavnica državljanov posredno tudi lastnica arhivov.

• Ender3 22:04 23.julij 2026.

Za janšiste je pomemben zamo arhiv UDBE..Od tam poizkušajo spreminjati zgodovino..

• Naklonsky 12:51 24.julij 2026.

Res je! Ko bo komunajzarska mafija odstranjena, bodo tudi arhivi UDBE dostopni vsem, ne samo levajzarjem. Smrt komunizmu, svoboda narodu!

• groffriedrich 08:18 25.julij 2026.

Naklonsky,ko toliko opletaš z temi komunajzerji,povej mi definicijo,kdo je komunist?Preden ti karkoli rečem mi povej,kdo ali kaj je komunist?

• groffriedrich 08:28 25.julij 2026.

Desničarji SDS že 36 let upravljajo s Slovenijo,edini,ki se že toliko let pasejo na državnih jaslih,po toliko letih pa so se odločili,da bodo naredili korenite spremembe.To je sekta,ki je ni moč izkoreniniti kar tako,so preveč povezani s cerkvijo.Cerkev pa z ...prikaži več tistimi 25% ljudi,ki jih volijo.Če bi šli vsi na volitve,desnica nikoli nebi mogla zmagati.NIKOLI!!!

• Pierre 10:23 24.julij 2026.

Treba je razglasit Janševo Noro.TV kot edino televizijo, saj je le ona v službi resnice

• groffriedrich 08:20 25.julij 2026.

To bi jaz že zdavnaj ukinil.To je sektaška tv.Sam sem včasih pogledal njihov program ampak ne mine minuta,da se ne omenja levičarjev,žali,pametuje.Res je nora tv.

• matej572 18:24 23.julij 2026.

Zadnji cajt,da se ukine Rtv greznica.Upam,da so ljudje dovolj pametni,da to ni Rtb ampak Levičarsko trobilo.Moram pa povedat,da sem 20+ let zelo rad gledal Rtv.

• Ender3 22:06 23.julij 2026.

Sklepam, da si zaradi tega mentalno zaostal.

• groffriedrich 08:30 25.julij 2026.

Jaz bi rtv prispevek zaračunal izključno desničarjem,saj postaja druga nora 24 tv.

• Dieta 19:13 23.julij 2026.

Če že propada janševa Nova tv, in so jo reševali Orbanovi mogotci in Janša s črpanjem 3 ,ilijonov iz Telekoma ( hišna preiskava ), naj po načelu, naj crkne še sosedova krava, crkne še RTV, četudi ali prav zatp, ker ...prikaži več nosi posebno SLO poslanstvo.

• Dieta 19:16 23.julij 2026.

Kri ni voda. Če se je Janša senior boril za nemški in italijanski jezik, potem se bo junior boril podobno, torej proti posebnem javnem zavodu, ki ohranja in širi SLO jezik. Zato, ker se RTV SLO nikakor ne podredi SDS, ...prikaži več po Orbanovem načelu.

• Naklonsky 19:53 23.julij 2026.

Je pa močno podrejena levi politični opciji.

• Ender3 21:55 23.julij 2026.

Desnica se čuti patološko ogrožena. Zakaj le, saj delajo pošteno in transparentu po evangeliju velikega voditelja.

• Vrtnica 08:13 24.julij 2026.

Ukinit prispevke zmajšat plače za previrigirane se pravi komunajzarjem ,in plevel nagnat! Pa bo vse skupaj v plus.

• groffriedrich 08:33 25.julij 2026.

Vrtnica ali veš,da je najbolje plačan novinar na rtv slo,čistokrven desničar.Veš,kdo vodi oddajo SPOMINI?Raje bodi tiho in si ne delaj sramote.

• marko4834 18:25 23.julij 2026.

To kar si napisal drži, pozabil pa si omeniti najpomembnejše dejstvo, da pa je informativni program ultra levičarska greznica. Imam veliko prijazeljev novinarjev in ti lahko iz prve roke povem, da so mi dejali, da je v času vlade pernatega ...prikaži več bleferja vladala totala kontrola nad poročanjem in strahotna cenzuea ( Tarča,...itd)

• Ender3 22:00 23.julij 2026.

A to tiste roke iz Trstenjakove. Kot od Boga, ki vse vidi in vse sliši. Bog te nima rad...bebavosti..

• maček 07:18 24.julij 2026.

Greznica je nora tv.

• cigomigo 09:49 24.julij 2026.

pujsa pepa pa nič...in najmanj 1000 kom nedelafcef rtv bo odpujsalo domov, oziroma na zavod za zaposlovanje

• rob3rtsi 09:56 24.julij 2026.

Ukinimo že enkrat to JAVNO HIŠO, ali pa vsaj obvezno "naročnino" zanjo.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.