Slovenija
59811 ogledov

Inšpektorat gre v akcijo: To mora delodajalec omogočiti vsem zaposlenim

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stilist 13:32 16.oktober 2024.

Nič pa nisem zasledil, kako je s službami, kateri so zaposleni dosegljivi na klic domov, če so potrebni na delu. To mislim predvsem na cestno službo pozimi, ko je potrebno zagotoviti večje število ljudi za pluženje in posipanje.

• boris62 14:20 16.oktober 2024.

Dežurstvo ali pripravljenost na domu. Plačana.

luckyss1 14:24 16.oktober 2024.

Telefon na dve kartici in "službeno" ven potegneš, ko greš iz službe in to je to...

• vzev 18:40 16.oktober 2024.

Zakaj bi pa s tem kompliciral? Če vidim, da kliče nekdo za katerega vem da je nepomembno, se pač ne javim. Če pa je kaj važnega bom pa zadevo seveda uredil. Saj sem za to tudi plačan. Naj rajši razbremenijo ...prikaži več plače, kot pa da se ukvarjajo s takšnimi neumnostmi.

• atamama 15:00 16.oktober 2024.

Če je plačano zakaj pa ne? PS pa na M4 obrazec ne pozabiti.

• jakec1575 19:39 16.oktober 2024.

za dolge dopuste se zmenim, da sem nedosegljiv in tudi oddelam vse delo, za kratke dopuste sem dosegljiv. odvisno s kom delas in ce kdo zlorablja. bolj je problem, da ljudje ne opravijo dela. mislim, da pri dolgorocnih delodajalcih je ...prikaži več odnos itak prvi. pri izkoriscevalcih pa tudi indpekcija ne bo koristila, ce kazni ne bodo drakonske

• Enzgg4 15:07 16.oktober 2024.

Ne "uzakonjuje", temveč uzakonja.

• Stane Adamič 09:42 17.oktober 2024.

Pravice, pravice.... nobenih dolžnosti več. Svet pa gre naprej mi pa capljamo za njimi in iščemo neke levičarske navidezne pravice.

• vzev 18:38 16.oktober 2024.

Zopet neumen zakon, ki povzroča samo dodatno birokracijo. Je pa to logično, če je minister nekdo, ki ni nikoli delal v gospodarstvu. Najboljše, da si kar izklopim epošto. In ko pade server pač nekaj firm ne bo moglo delati, jaz ...prikaži več bom pa že počakal do naslednjega dne.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.