A veš pri nas so včasih vozil iz madžarske pocen obleko , pri nas pa so jo potem prodajal za trikrat večjo ceno. Ampak to je itak na vseh področjih kjer se karkoli prodaja. Enostavno, v sloveniji imamo… ...prikaži več prav bolane ljudi na denar, ki bi hoteli čez noč na tak način obogatet. Taki pri nas hiter propadejo, če jih slučajno kak zakon ne ščiti.
dalec smo mi se od EVROPE in evropskih standardov...v AVSTRIJI 10 dnevna stane samo 8 evrov...pa kaksne ceste ima AVSTRIJA a poglejte nase....hahaha...
Kakšne so pa poletne vinjete? :)Malo je pa potrebno biti pozoren kaj date v javnost.
jst pa priporočam, izogibat se avtocest ... pa nič plačat ... saj tak način lahko pobere dodatne četrt plače...
A veš pri nas so včasih vozil iz madžarske pocen obleko , pri nas pa so jo potem prodajal za trikrat večjo ceno. Ampak to je itak na vseh področjih kjer se karkoli prodaja. Enostavno, v sloveniji imamo… ...prikaži več prav bolane ljudi na denar, ki bi hoteli čez noč na tak način obogatet. Taki pri nas hiter propadejo, če jih slučajno kak zakon ne ščiti.
Aja samo še to.A sneg je pa po tvoje pol leta. Se pravi se jaz lahko vozim samo od aprila do septembra.
A bejž no, a to si kar malo po svoje poštudiral?Lepo, da berete komentarje in ste popravili.lp
dalec smo mi se od EVROPE in evropskih standardov...v AVSTRIJI 10 dnevna stane samo 8 evrov...pa kaksne ceste ima AVSTRIJA a poglejte nase....hahaha...
Poletne vinjete so za motorje, z motorji se po snegu pa ja ne vozi. Saj se vidi v tabeli. Sam mal pogledat je treba.