Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
za mleko pa res nobenega razloga za podražitev, že tko ga je preveč ... tole je nevarno početje ker bo nastal cunami podražitev, vsak se bo izgovarjal, "ja, sej gre vse gor" ... in kaj sledi? še višja inflacija in revščina
Špekulacije, izgovor pa, da tudi krave nosijo posledice korone in vojne krize. Lahko si je v tem kaosu truditi za dobičke misleč, da bo končni uporabnik tudi plačal. Nekje so tudi razumne meje tudi, na račun lakote in odrekanja. Krave… ...prikaži več bodo itak ostale brez komentarjev.
Hvala kretenoidom in lgbtq-pedofilom ter retardiranim narkomanom hedonistom na čelu naše drage EU.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
VSE te podražitve so umetno ustvarjene, ker je tak globalistični plan- načrt..
za mleko pa res nobenega razloga za podražitev, že tko ga je preveč ... tole je nevarno početje ker bo nastal cunami podražitev, vsak se bo izgovarjal, "ja, sej gre vse gor" ... in kaj sledi? še višja inflacija in revščina
mleko je bilo plačano po 0,33,ne vem od kod 35 procentna podražitev
Špekulacije, izgovor pa, da tudi krave nosijo posledice korone in vojne krize. Lahko si je v tem kaosu truditi za dobičke misleč, da bo končni uporabnik tudi plačal. Nekje so tudi razumne meje tudi, na račun lakote in odrekanja. Krave… ...prikaži več bodo itak ostale brez komentarjev.
treba vrnit podarjene bombončke tako kot je že v navadi vseh 30 let do zdaj,volite in glejte da stari prdci odletijo že enkrat za vselej