"Okrožno sodišče v Ljubljani razpisuje delovno mesto Administrator V v strojepisnici. Na razgovoru se bo preverjalo znanje desetprstnega slepega tipkanja. Na dan javne objave znaša plača 7. plačnega razreda 1.481,88 € bruto"... Bilo bi bolj pošteno, če bi jasno zapisali,… ...prikaži več "Na dan objave nudimo po zakonu zagotovljeno minimalno plačilo"!
Se strinjam s starmacek. Bila sem na razgovoru; delo so mi takoj ponudili, potem ko so mi zastavili vrsto osebnih vprašanj, med drugim ali nameravam imeti družino, kar seveda ni dovoljeno. Očitno pa si na sodišču to lahko privoščijo. Tako… ...prikaži več zelo so se jim mudilo, da so želeli, da že naslednji dan pridem delat. Rekli so, da bom en ali dva tedna delala in da se mi bodo “nabirale ure”. Ure? Delam za denar, ne za ure.
Rekla sem le: hvala lepa. Pričakuje se, da boš za tako majhen denar njihova deklica
"Okrožno sodišče v Ljubljani razpisuje delovno mesto Administrator V v strojepisnici. Na razgovoru se bo preverjalo znanje desetprstnega slepega tipkanja. Na dan javne objave znaša plača 7. plačnega razreda 1.481,88 € bruto"... Bilo bi bolj pošteno, če bi jasno zapisali,… ...prikaži več "Na dan objave nudimo po zakonu zagotovljeno minimalno plačilo"!
Se strinjam s starmacek. Bila sem na razgovoru; delo so mi takoj ponudili, potem ko so mi zastavili vrsto osebnih vprašanj, med drugim ali nameravam imeti družino, kar seveda ni dovoljeno. Očitno pa si na sodišču to lahko privoščijo. Tako… ...prikaži več zelo so se jim mudilo, da so želeli, da že naslednji dan pridem delat. Rekli so, da bom en ali dva tedna delala in da se mi bodo “nabirale ure”. Ure? Delam za denar, ne za ure. Rekla sem le: hvala lepa. Pričakuje se, da boš za tako majhen denar njihova deklica