Svet

Novi madžarski premier Orbána opisal kot "mafijskega šefa"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dieta 22:51 25.april 2026.

Tudi Janša in SDS so mafija. Janša javno laže, ima ugotovljeno korupcijo, 3 x obsojen, 2 x EU parlament ugotovil diktatorstvo..... pa so torej brez sramu in odgovornosto. CELO ORGANIZIRAJO PROTI KORUPCIJSKI SHOD.... ZA DRUGE....... LE KATERE... JANŠA JE TO

• bobubob 08:52 26.april 2026.

Toliko je Orban mafijec, kot je njegov naslednik - Madžar. A to bodo pač povedali Madžari sami, mogoče celo prej kot si kdo misli.

• kulic@ 04:14 26.april 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 3.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• Kmodri_ 21:21 25.april 2026.

Orbangutano sodeti....potm pa pred....zid!

• Kmodri_ 18:47 27.april 2026.

Tako kot...Opankovića...samo vprašam...

• Ender3 02:35 26.april 2026.

Je pa zanimivo, da pa ga janšisti še vedno čislajo. Tomšič na Nori24tv piše, da Orban sploh ni bil diktator. Pravi odrešenik za Madžare je bil..Podobno kot to pri nas velja za Janšo.

• bobubob 09:00 26.april 2026.

Janša za Slovenijo med svojo zadnjo vladavino ni naredi nič. Oziroma je, veliko svinjarijo, pa ne le eno. Orban je medtem Madžare ščitil pred hordami afroazijskih pijavk in pred požrešnimi evropskimi bankirji. Nam se še sanja ne, kaj vse pa ...prikaži veča smo Bruslju podpisali in še podpisujemo pod našimi 'vladami' (bruseljskimi valpti), pa kakorkoli se že imenujejo ali barvajo. Račun bo prišel, pa da ne bo kdo takrat modroval, da ni vedel. Je imel vso možnost izvedeti, če ni ravno popolnoma zarukan.

malonaokoli 11:46 26.april 2026.

Šeeden mafijec ki noče v penzijo, tako kot imamo mi mafijce v SDS ki do smrti ne bodo prenehali srat po Slovencij in to jim omogoča tuja obveščevalna in skupina degeneriranih prijateljev.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.