Dokaz da so nam onemogočali druženje in zbiranje zaradi onemogočanja izražanja nezadovoljstva nad noriskim kraljem in covid je bil samo izgovor. EU mu je že obrnil hrbet.
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in d0stop do interneta.
Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Dokaz da so nam onemogočali druženje in zbiranje zaradi onemogočanja izražanja nezadovoljstva nad noriskim kraljem in covid je bil samo izgovor. EU mu je že obrnil hrbet.
Če se nebi pripravljal na predsedovanje (upam, da ne bo ratalo), bi bili v črni fazi, to itak vsak bedak ve, no ja nekateri res ne
Predsedovanje komu? Noriškemu kraljestvu? EU ni tako enostavno vodljiva kot SDS ove ovce.
Še en dan, ki sam po sebi demantira Janševo nakladanje o tem, kako bo naraslo število okuženih zaradi demonstracij!
Saj ne morem verjet, kar naenkrat ni okuženih velik, če si količkaj "pameten" veš, da gre vse za nateg
Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in d0stop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
sploh ni testirancev,ker samevajo v testnih prostorih,kar pridno prireja št. še naprej,epidemije še dolgo ne bodo nehali,ker pol cepljenje propade