Slovenija
36872 ogledov

Novi podatki: Velik skok okužb, v četrto fazo semaforja že sredi septembra

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • petra2 10:38 06.september 2021.

Kot ste napovedali... Virus čaka na vaš plan. V poletnih mesecih ga pa skorajda ni. Me zanima politiki vaša analiza krvi, če ste se res cepili s pravim cepivom ali pa s placebo??? A drugo cepljenje ste pa izpustili??

Anion6anion 10:55 06.september 2021.

Janša naredil uslugo Hrvatom da imajo rekordno turistično sezono. V zamenjavo za kaj, me zanima??? Tiha diplomacija dela, narod pa v karanteno , da ne bo mogoče protestirat! Verjetno si JJ želi da se volitve prestavijo v nedoločno prihodnost , ...prikaži več da on ostane veliki vodja noriškega kraljestva.

• PaPajapopi 11:21 06.september 2021.

Hrvatarji držijo Kalimerota za jajca v zvezi z orožjem iz osamosvojitvene vojne. Če bi oni posredovali nam vse dokumente v zvezi z tem potem bi šel Kalimero doživljensko v zapor.

• Ender3 11:52 06.september 2021.

Res je, kockasti rabijo od Slovenije samo še zaleno luč v schengen območje, potem so dosegli vse, kar so se zamislili. Mi pa smo narod hlabcev , pokvarjene politike in njenih ozkih interesov.

_lolekbolek 10:41 06.september 2021.

Itak je planirano, da se 15.9.2021 objavi epidemija in začne spet črpat dodatke. Tako, da bo zdej vsak dan padel dvojni mejnik na glavo. #MotorkaRevolucija

• kapibara1 09:25 07.september 2021.

Mal o planu : https://www.facebook.com/100000896169743/videos/2005572516263404

• bobubob 16:21 06.september 2021.

Stampedo. Razmeroma zdravi bodo ostali večinoma tisti, ki imajo malo sledilcev. Tudi tistih s tviterja. Gledano dolgoročno. Iz perspektive Narave.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.