Spet bombastični naslovi! Pa kaj je z vami, žurnalovci? A odkar dobivate državne subvencije, ste ratali servilni, da ni za verjeti. Ali ste pa samo ena združba hipohondrov in paničarjev? Potem si pa človek članek prebere, pa vse v mejah… ...prikaži več normale oz. še bolje. Niste diht, res ne.
Seveda je več najdenih okuženih. Sezona se je začela, "pol Slovenije" se je testiralo, ker potrebujejo dokazila za dopust, imamo pa 30 okužb. Res dober razlog za paniko in takšne naslove.
najbolj pametno in smiselno bi bilo v tem trenutku izvesti trdi lockdown, oziroma popolno zaprtje države za cca 30 dni in omejit gobanje na max 50 metrov od doma....sicer bo situacija v kratkem kritična in izjemno težko obvladljiva.
Joj že bogu in vragu ste prišli preko glave s tem virusom ipd.!! Pa dajte nehat stem. Kako vam ne dokurči že 2 leto lagati in zavajati ljudstvo?! Pa res mislite da je narod blesav, ovce, da naseda na vse… ...prikaži več te oslarije?
NE, NE, NE....
SRAM NAJ VAS BO!!!!!
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu.
tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
ZELENO BO DOKLER POSLANCI PA EVROPOSLANCI NE PRIDEJO Z DOPUSTA POTEM BO PA SPET VSE ZAPRTO
Spet bombastični naslovi! Pa kaj je z vami, žurnalovci? A odkar dobivate državne subvencije, ste ratali servilni, da ni za verjeti. Ali ste pa samo ena združba hipohondrov in paničarjev? Potem si pa človek članek prebere, pa vse v mejah… ...prikaži več normale oz. še bolje. Niste diht, res ne.
Seveda je več najdenih okuženih. Sezona se je začela, "pol Slovenije" se je testiralo, ker potrebujejo dokazila za dopust, imamo pa 30 okužb. Res dober razlog za paniko in takšne naslove.
Mislijo da smo slovenci bebci, pa da verjamemo?! Smo pa babe,pičkice ker pustimo da se to sploh dogaja in da smo dovolili, da pride tako daleč.
Takoj zapreti južno mejo z obvezno karanteno 10 dni. Ljudje bomo spoštovali. Če udari kriza, vemo, je prišlo s terase ob bazenu na Krku. :D :D :D
Si bil pri meni v bazenu pod teraso in kaj ti sedaj ni prav, te je Kučan napizdil, ko si mu to povedal innisi vzel Jenula s seboj
dusan2...👎👎🖕🖕
Z temi testi, bo zmeraj toliko pa toliko pozitivnih. To naši prav uživajo ko testirajo s fake testi.
Dajte še malo pumpat no,..ha.ha.. S takimi nesmiselnimi članki si res delate medvedjo uslugo.
Pišejo to kar jim plačnik veleva. Jebe se njim za resnico in škodo ljudstvu! Tak je to.
komplet vse zapret pa gotovo...
najbolj pametno in smiselno bi bilo v tem trenutku izvesti trdi lockdown, oziroma popolno zaprtje države za cca 30 dni in omejit gobanje na max 50 metrov od doma....sicer bo situacija v kratkem kritična in izjemno težko obvladljiva.
Solton, pojim se, da imaš popolnoma prav, kar trdiš.!
Matr ste bolniki, zganjate neko paniko v 3pm
Popusite mi s tem covidom
Joj že bogu in vragu ste prišli preko glave s tem virusom ipd.!! Pa dajte nehat stem. Kako vam ne dokurči že 2 leto lagati in zavajati ljudstvo?! Pa res mislite da je narod blesav, ovce, da naseda na vse… ...prikaži več te oslarije? NE, NE, NE.... SRAM NAJ VAS BO!!!!!
Porast je zagotovo posledica kongresa brez mask SS pardon SDS!!!
🍓 Seks klepet s pravimi dekleti 18+ 👉 𝐖𝐖𝐖.𝐘𝐄𝐒𝟒.𝐅𝐔𝐍 💦 id08603238
Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦
Antiosvojitleljni protesti proslave osamosvojitve Slovenije. Pričakovan rezultat.
Pričakovan rezultat je, kakor za koga 😌Nekaterim takšni rezultati odgovarjajo že, od vsega začetka. Radi ribarijo v kalnem 😎