Tiste, ki ne spoštujejo ukrepov, je potrebno denarno kaznovat, brez odlašanja. Ne pa nekaj svetovat, prosit, opominjat - udarit po žepu!!! Me pa zanima, kaj bo, ko bodo ti bedniki začeli tudi sami zbolevat.
Dokler bo vlada covid-idiote le svetovala in jih zgolj prosila naj upoštevajo ukrepe bodo okužbe rasle eksponencionalno posledično tudi obolevnost s covidom - 19 in ! Idiote lahko ustavi le prisila!
Tudi vaša neumnost in vladni kretenizem skokovito naraščata a ne več dolgo. Prišel bo dan D.
a na volitve misliš...tm bo spet janša zmagal ..men verjem
J. bi še morda zmagal, če bi bile volitve letos maja, za vse naslednje pa lahko samo mokro sanja o zmagi
janša je car in rojen zmagovalec
a bo avtor tega prispevka dobil za to plačilo?
gates ga bo od zadaj
Tiste, ki ne spoštujejo ukrepov, je potrebno denarno kaznovat, brez odlašanja. Ne pa nekaj svetovat, prosit, opominjat - udarit po žepu!!! Me pa zanima, kaj bo, ko bodo ti bedniki začeli tudi sami zbolevat.
Smrdačina pokvarjena a si že kdaj slišal, da kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.
Dokler bo vlada covid-idiote le svetovala in jih zgolj prosila naj upoštevajo ukrepe bodo okužbe rasle eksponencionalno posledično tudi obolevnost s covidom - 19 in ! Idiote lahko ustavi le prisila!
Bomo videli kdo bo na koncu res idiot, kreten maničarski. A še nisi nastavil smerdljive guzice Gatesu, ta vakcinira?
MS, dokler bodo vladni kreteni dnevno kazali, kako se jim jebe za koronavirus, tako dolgo bo širitev okužbe zasla!
lulibuc ti si evidentni primer takega covid-idiota! A kar se tiče moje guzice lahko jo vohaš še naprej!
eh neurovešenčki levičarski ..tiho in maske na gobčke pa v štacuno..