NKPSlovenije je rdeca kot znak SD-ja in ruskih kolhoznikov! Blesonja, fasiste isci pri makaronarjih in polentafreserjih in ne pri Slovencih z zganci in kranjsko klobaso!!!
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno,
samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
Janezi so sestreljali,ha, ha.... Tako kot so v sredo v Ljubljani razbijali janezi???? Stevanovići in podobni..... Kdaj se bomo zavedali, da nam dejansko grozijo in spodrivajo. Ti Janez pa poslušaš PO TV in RTV in vpiješ janša je kriv? Kdaj… ...prikaži več boš dojel, kaj nam delajo razni Stevanovići?
Nemec in Krivec bosta tožila Hojsa, ke jim ni dodelil plenic, ja pizdeka, rabita jih, posnemata Ciglerja, ta jih podklada kokošim, Pavšič pa, milo ali žajfa, ne eno ne drugo, za njega je loj
show must go on izpostava mafija na balkanu ... le kaj se tukaj ne dobi in kdo vse se tukaj ne pa se , predvsem brez delneži
Ve se, da sem tam podzemlje dobiva. Splošno znano, pa nič ne ukrenejo!!!
Mutni tipi v trenerkah iz bivših jugoslovanskih republik na takšen način rešujejo probleme.
In bebasti politiki te balkance vabijo v EU. Skregajo in streljajo se za malenkosti, to je treba nagnat iz EU in iz Slovenije.
In Hojs - namesto, da bi čistil mesto teh barab - se ukvarja z vsem drugim!
So prej reševalci prišli, kot pa policaji. Slednji malo počakajo, da se akterji med seboj zmenijo, potem pa se prpeljejo.
In zdaj se balkanska golazen zdravi v ukc na naše stroške.
Bo plačala stroške Fajonova Tatjanca in skromni Robert LMŠ
Delo slovenske vlade. Uspesno je razsula policijo
Jug je prevzel bolano Ljubljano.Stavim,da je delo jugo mafije.Naša policija pa sama ne naredi nič,samo prosi za pomoč.
Ce jo je gargamel popolnoma razsul. Zahvali se vladi
Dokler se mafijci med sabo streljajo me nič ne moti sam da kak nedolžni ne utrpi posledic zaradi njih.
kolumbijski sev kronskega virusa 19
"Pogajanja" okrog cene za HAT teste..?!
SOKRIVE BANANE
A Hojs še ni dal izjave? On ima namreč na vse odgovor,razen če so bili udeleženi desni fašisti.....
NKPSlovenije je rdeca kot znak SD-ja in ruskih kolhoznikov! Blesonja, fasiste isci pri makaronarjih in polentafreserjih in ne pri Slovencih z zganci in kranjsko klobaso!!!
Sam1,res si bolnik,v jugo mafijske posle vpletaš Hojsa.Za koji qurac pa imamo policiji,z večjimi plačami od zdravnikov?
Podmladek s sredinih protestov in banananjami so se skregali za prevlado.
20 strelov pa nikomur nič...tele bo treba poslat v šolo k Rajmondu, da bo naslednjič vsak zadel kar cilja. da ne bodo morali ponavljat kot v šoli.
Zihr Branko Džurić film snema. "Banane in pir" bo naslov, pa še "Brangelino" je zrihtal za glavno vlogo in sta se ful vživela 👉👈
Ce razsuvas policijo, dobis tole. Olaj! To je neposredna posledica te vlade. Zivljenje na ulici postaja nevarno. Sredi belega dne.
In zdaj se zdravijo v UKC za naš denar, vsi so pa na soc. pomoči in vsi oboroženi. Ne moreš verjet, GOLAZEN.
Hojsić bo takoj povedal imena in priimke vseh sodelujočih, saj je ko Baba Vanga, on ve kdo je kriv, še preden se traparija zgodi!!
Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦
V kolikor bi bila tam, bi se odzvala enako. Bi me potem zaprli??
Janezi so sestreljali,ha, ha.... Tako kot so v sredo v Ljubljani razbijali janezi???? Stevanovići in podobni..... Kdaj se bomo zavedali, da nam dejansko grozijo in spodrivajo. Ti Janez pa poslušaš PO TV in RTV in vpiješ janša je kriv? Kdaj… ...prikaži več boš dojel, kaj nam delajo razni Stevanovići?
Stane ne sramotit priimka Adamič, tvoji soimenjaki so bili pismeni in to v taki meri, da imaš ti samo 0,0001 °% te lastnosti!
Nemec in Krivec bosta tožila Hojsa, ke jim ni dodelil plenic, ja pizdeka, rabita jih, posnemata Ciglerja, ta jih podklada kokošim, Pavšič pa, milo ali žajfa, ne eno ne drugo, za njega je loj
Dej rusan zdravila vzemi. Zarukan vernik do konca
dusan12, spremeni up.ime, predlagam Milko-Debilko !
Walther PPK in nad @bobnarja53.... .Nasilje še nikomur sreče ni prineslo.
Bandit, očitno si del Ivekovega banditizma !
Jaz sem produkt gozda,človek narave,rekreativni gozdni kolesar.