Slovenija
14322 ogledov

Novo glede pretresljive nesreče v BTC Ljubljana

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • EKVILIBRIJ 15:00 19.december 2025.

Kolesar več kot 30 let po rajonu Ljubljana. Vedno ampak Vedno. stisnem bremze, ko sem v situaciji z avtom, da gre mimo.. nikoli ne veš kaka budal je za volanom.. Tu mi za ego- NI !!

• Idioti 16:35 19.december 2025.

Jaz pa zabremzam 1 mm pred njim , da crkne od strahu ! Sem pa vsak moment pripravljen zapustiti kolo in ga potisniti naprej .

Slayer 19:18 19.december 2025.

EKV,res je,tudi jaz, že 30 let raje s kolesom po Ljubljani , kot z avtom!!! Se mi je pa ravno danes pripetilo,ko je ženska priletela na izvozu Pržanj, direkt v rdečo,še dobro,da sem jo opazil,če ne bi me gladko snela,pa ...prikaži več vprašanje,glede na njeno hitrost,če bi še kdaj pisal komentarje!!!

Leon 15:07 19.december 2025.

Ko bo policija pričela nadzirati vožnjo kolesarjev in ostalih dvokolesnikov bo tudi nesreč manj . Policija so posredni krivec za vse prometne nesreče ,ker ne opravljajo svojega dela . To velja za vsa mesta v Sloveniji .

• Idioti 16:42 19.december 2025.

Pizda materna , kako se lahko po LJ vozijo el . skiroji in skuterji z več kot 25km /h. pa da jih noben policaj , ki se pelje mimo oz.jih prehiti od zadaj ne vidi in zazana !. Po pločniku ...prikaži več tudi stari dedci 45 brez čelade . Jaz , ki se slabo vozim , vsak dan naletim na vsaj enega takšnega , polcaji pa ne . Pa še zakon je treba popraviti . Vsak predelan skiro-skuter gre v odvzem in razrez , če ima poseg v elektroniko ali mehaniko istega .

• Dieta 17:44 19.december 2025.

Nekaj vas je narobe narejenih in narobe rojenih . Policije ni dovolj, da bi kontrolirali vse ceste in vsa križišča. Po tvoje bi jih rabili 20000........

Leon 17:51 19.december 2025.

Dieta...tudi zdravniki se izgovarjajo, da jih ni dovolj ...zdravnikov je več kot pred 35 leti ob enakem številu državljanov .. vendar so vsi imeli osebnega zdravnika .

• Dieta 18:01 19.december 2025.

Očitno je, da nimaš pojma. Prvič o situaciji v sami policiji, že sama sistemizacija je prenizka, pa delovna mesta sploh niso popolnjena. In drugič o nadzoru, kamor spada policija veš premalo. Nekateri smo to študirali. Zato vemo. Sploh pa zdravnikov ...prikaži večkov ni dovolj, kar lahko čitaš vsak dan, iz dneva v dan. Pa kje živiš....

• rd2dmk2 18:24 19.december 2025.

seveda jih je premalo, včasih stav vedno dva miličnika morala bit skupaj, ker je eden znal brat drugi pa pisat, pa je vse laufalo. tudi zdravnikov je dons več , ampak smo vmes našli tolk novih bolezni od ptičje gripe ...prikaži več do covida, da jih vsi tile dohtarji ne morejo pozdravit.

• EKVILIBRIJ 17:56 19.december 2025.

Nisem ljubitelj BTC !! -če me pa že kaj prisili da grem z avtom tja... je pa to sobota do 9. zjutraj da sem notri... ker ob 10 in naprej je en sam kažin.. za vun ni panike..

jezeran 21:52 19.december 2025.

Me čudi, da ni kriv kolesar, ker v Ljubljani je to že čudež

• Dieta 17:42 19.december 2025.

Vse jasno. Danes sem videl v BTC nekaj preko 70 let starih voznikov avtov pred krožiščem. Groza, kot bi stal in gledal sveto kravo. Ni mu jasno kam gre in kaj hoče. Podobno pri navadnih križiščih. Predlagam teste na pet ...prikaži veča pet letm starejšim od 65 let. Ne samo, da so zastoji, tudi nesreče povzročajo.

• rd2dmk2 18:26 19.december 2025.

ja dieta, ko bi ti dal žmigavc pravočasno preden zaviješ iz ( torej predno zapustiš ) krožišče , bi tudi nam vsem ostalim ki smo stari nad abrahamom bilo jasno kaj hočeš in nebi čakali na tvoje nenormalno početje.

Sofija21 18:10 19.december 2025.

Іščеš deklе zа enо noč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.