Slovenija /slovenija/crna-kronika
19322 ogledov

Novo o pretresljivi tragediji: Psa pokončala starejšo žensko, bila sta sinova

Komentarjev 22
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 07:34 28.maj 2025.

Sprašuje se človek kdo je tu neumen, policist, ki je opravil nalogo, inšpekcija, ki je zamudila z odločbo? Pregovorno, birokrat nič kriv pa čeprav za njegovo nedelo je posledica smrt...

• vojko443 07:46 28.maj 2025.

Psa, ki je okusil človeško kri, je treba takoj evtanazirati. Brez vprašanja.

NickMason 07:55 28.maj 2025.

Z lastnikom psov vred

• Idioti 23:12 28.maj 2025.

1972 l . se španciral po kongresnem trgu prijateljčina nem. ovčarja . Krotek pes , lahko si mu delal kar si hotel . Ni mi pa povedala , da je nor na druge pse . Pes odvezan , ko zagleda ...prikaži več drugega sebi enakega , tudi odvezanega . In se je na travi začel spopad . Jaz skočim na "svojegaa" in ga začnem vleči za ušesa nazaj in ko sem ga odvojil , vidim za sebej MILIČNIKA Z IZVLEČENO PIŠTOLO , pripravljen da takoj ubije enega ali pa oba . Tko se dela . pa ni bilo nobene krvi !

Suli 08:47 28.maj 2025.

Pse, ki so ubili človeka VRNILI lastniku?! 😥 A ste normalni ali ne veste kje ste zaposleni in hodite samo v službo, da dobite plačo?🤔Res se sprašujem koliko je sploh vredno človeško življenje.😒

• Smetfor 07:35 28.maj 2025.

Glede nato da so mu psa hoteli že odvzeti je dobro samo da ni napadel tujega človeka. Da pravica ostane doma!

Zala 09:52 28.maj 2025.

Točno s temi psi so okoličani in policija že imeli probleme. In tudi odvzeti so že bili. Pa ni kriv pes, ampak lastnik. Upam, žal, da jih bodo sedaj takoj evtanazirali. Druge ni.

• Igx8gx8z 07:56 28.maj 2025.

Meni se zdi najbolj verjetno, da sta služila z vzrejo psov za pasje boje. Ali pa vsaj sin, stara pa mu je asistirala. Ok, samo da ni najebal naključni mimoidoči, ki s temi podivjanimi zverinami ni imel nič (kot npr. ...prikaži več v primeru Baričevič).

• Idioti 23:06 28.maj 2025.

Jaz bi rekel , da je sin bil narkoman , pse su mu zaradi svoje zmanjšane opravilne sposobnosti odvzeli , pa se je našla dobra mamica , ki jih je prevzela nase , ki ga je pa edina najebala . POŠTENO !

• Igx8gx8z 00:01 29.maj 2025.

Morda. Ampak narkoman ima lahko normalnega psa, ali pa debila. Ta je ocitno redil pasje debile. Verjetno z namenom. Nekaj se je moralo dogajati s temi psi. Tudi tisti Baričevič je vzredil nore pse. Ne sicer načrtno, taki so postali ...prikaži veči zaradi mučenja. Ker jih je psihopat s strap-onom žgal v rit. Bolno.

Garancija 08:26 28.maj 2025.

NAPAD OB ROBU GOZDA Izvedeli smo, kako je z žensko, ki jo je pri Škofljici napadel medved,in nekateri so še zmeraj proti odstrelu,upam da takim medved odgrizne glavo,ki je samo v napoto

• sandi76 09:31 28.maj 2025.

Zakaj se končno ne sprejme zakon , ki bo prepovedoval posedovanje določenih nevarnih pasem ?' Sprejemamo zakone, ki naj bi omogočili boljše pogoje za pse, vendar pri nevarnih pasmah ne pomaga noben zakon, samo prepoved. Pasjeljubci so pa itak ena ...prikaži večna posebna pasma, katerim noben zakon ne pomaga ! Njihov kuža je najboljši in nobenemu nič ne naredi. Dokler koga ne ubije !

• trtmrtsmrt 12:29 28.maj 2025.

Za vsako takšno tragedijo je kriv človek in ne pasma oz. pes! pes če je pravilno socijaliziran s katerim se človek ukvarja, skrbi za njega se nikoli ne bo obrnil proti človeku! Nikoli!! Če ima pa človek pse zaradi štepanja, ...prikaži več pasjih bojev, za nabijanje svojih kompleksov, za katere ne skrbi, jih izkorišča, pretepa..se pa zgodi kar se je zgodilo. Tako da ne klaftraj o zakonu o nevarnih pasmah ker očitno ne veš kaj je pes!

• Ender3 15:13 28.maj 2025.

trtmrtsmrt 👍 lepo povedano !

• Jenniferue_1835 15:01 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

Garancija 08:28 28.maj 2025.

A sinova od gospe,a vi še ob grozni novici zavajate z naslovi,samo da se bere boli vas Qrac

Gustl 10:42 28.maj 2025.

Bebo, ne znaš brat, oziroma naglaševat. Bila sta sinova - psa.

• Igx8gx8z 11:19 28.maj 2025.

Neandertalec nepismeni, a ti sploh veš, kaj je naglaševanje? Da nisi to morda zamešal z naglasom, ki razkriva tvoje dinaridno poreklo?

Gustl 10:02 02.junij 2025.

Igx8gx8z, prid da ti naglasim kepo, moron bebavi.

• Igx8gx8z 10:07 02.junij 2025.

Daj naslov, serator. Če si iz Lj, sem najkasneje v pol ure pri tebi. Ti pridem 3/4 colski ror ukrivit na glavi.

• Igx8gx8z 10:10 02.junij 2025.

Kaj je pizde cenzorske na z24??? Tegale šupka s palestinsko fano s haklkrojcem puščate srat, meni ste pa 10x brisal profil, ker sem imel židovsko fano s haklkrojcem!!!! Govna prekleta dvolična. Ste vi tud na židovski plačilni listi?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.