Slovenija /slovenija/crna-kronika
14245 ogledov

Napaka zdravnikov: Tako operacijo napačnega kolena pojasnjujejo v Izoli

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    luckyss1 15:21 08.april 2025.

Bla, bla bla...Kirurg je bil pijan in je rentgensko sliko napačno obrnil.. Videno v Celju z "druge roke"...Sedaj bodo seveda bluzili do nezavesti..

• vojko19 18:02 08.april 2025.

Obstajajo dobri in slabi mehaniki in tako obstajajo dobri in slabi zdravniki itd.

• maček 17:25 08.april 2025.

Nadljudje imajo za vse grozne napake pojasnilo. Zgodba zaključena.

• maček 20:59 08.april 2025.

Fides bo najbrž podaljšal stavko, dokler odgovorni ne bo odgovarjal na sodišču.

Suli 20:10 08.april 2025.

Nobeden se pa ne posveča počutju - travmi, ki jo prestaja 16 letno dekle.😒 Uničeno zdravje, športna kariera, življenje polno odrekanj,... Katera odškodnina ti to sploh lahko vrne - olajša? 🤔Zdaj pa se bodo vsi odgovorni "posipali s pepelom" in ...prikaži več stvar vlekli v nedogled z enim samim namenom čim manjši stroški saj se imajo nekateri za bogove - elito.😇

• Kmodri_ 19:32 08.april 2025.

Odgovarjala bo.....čistilka! Sam povem....

luckyss1 15:43 08.april 2025.

In koji kurac ima naslov članka z njegovo vsebino retardiranci zarukani..Sramota da takšni idioti dobivate plačilo kot "novinarji" golazen nesposobna..

• rd2dmk2 21:35 08.april 2025.

hecno -izgovarjajo se da so imeli 2 operaciji, pri eni koleni in pri drugi reševanje 2 življenj in so bili mal v stresu in pod pritiskom. ok, zajebal so eno koleno. a bi kdo zdaj povedal, kako so pa zajebal ...prikaži več v drugem primeru, ko so bili že pod stresom, so mogoče oba pacienta skup sešili v siamska dvojčka al kaj podobnega, ko so že ravno bili pod stresom. in hm.. upam da si pod stresom ni ekipa odrezala kakšno glavo- takole med sabo - po pomoti v hudi nepopisni zmedi

• bi_ba 23:08 08.april 2025.

Človek bi mislil, da so samo v Celju vsi šalabajzerji, pa so kot izgleda, tudi v Izoli. Bo treba v Avstrijo. Tam so dobri zdravniki, pa najboljši naši in hrvaški, ki so odšli iz teh bolnic, polnih nesposobnežev, ki se imajo za dohtarje.

• rd2dmk2 09:43 09.april 2025.

ma ne bit tolk prepričan, sam ravno bral ko sem prebiral tole žalost iz izole, da so v italijo leta 2020 bili še korak dlje, tam so amputiral napačno nogo. no tud pr nas mal pomešajo izvide in potem komu ...prikaži več odrežejo kakšen žolodec in kaj podobnega. bi morali in resno mislim morali spisek takih napak imeti na enm portalu skupno objavljen, da se ve ! recimo tudi sodnike ki sodijo o frankih samo zato , da potem sebi naredijo uslugo. ustavit bo to treba

• Idioti 18:08 09.april 2025.

Mene zanima KAJ so to operirali na zdravem kolenu !!!!!! Ko so ga odprl , so lahko videli , da je v redu , zašili kožo nazaj in zdravo . Saj so imeli DIAGNOZO , ki jo zdravo koleno ni ...prikaži več IMELO . Al so mal rudarili po zdravem kolenu, iskajoč poškodbo z diagnoze , ki jo pa našli niso !!

• Idioti 20:07 09.april 2025.

Zakaj je potrebna popolna narkoza za koleno , ko pa lahko omrtvičijo samo nogo . Po moje je bilo tudi dekle krivo -preplašeno- , saj je videla , da pripravljajo napačno nogo , pa je bila tiho. Če bi bila ...prikaži več z njo mama vsaj na začetku priprav , se to SIGURNO ne bi zgodilo ! Dekle je mladoletno in nobeden ji ne bi mogel preprečiti prisotnosti v kakršnji koli obliki .

• Susanii_9620 18:57 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Pierre 07:50 09.april 2025.

Aja obžalujejo, s punco so se pogovorili, uvedli nadzor, torej je vse v redu.

• Toma 07:37 09.april 2025.

Kaj ne bi lepo s flomastrom označili mesto operacije, ko je pacient (še) pri zavesti? Zihar je zihar!

• Idioti 18:02 09.april 2025.

Nečak zlomil roko .Na urg. v LJ so napisali gips in ga poslali v mavčarno .Mama je želela z njim ,vendar ji niso dovolili Ko je bil gotov ,sta odšla in ko ga je prijela za roko je zajavkal .Ja ...prikaži veča gips je bil na napačni roki .Mavčar mu je rekel dej roko , nečaka je bilo strah in je dal zdravo .Meni je podpolkovnik napisal palec na napačni roki ,mavčar na Zaloški je videl napako ,vendar mi ni povedal. Ko sem se vrnil v četo ,so me imeli za simulanta ,vendar me je rešilo predpisano razgibavanje v ZG

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.